Ağaoğlu: Bu olayda bir tane oyuncumuzu kaybettik

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, liglerin ertelenmesi kararının ardından açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu: Bu olayda bir tane oyuncumuzu kaybettik
Ağaoğlu: Bu olayda bir tane oyuncumuzu kaybettik
GİRİŞ 19.03.2020 17:50 GÜNCELLEME 19.03.2020 17:51
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Erteleme kararına saygı duyduğunu söyleyen Ağaoğlu, "Bu devletimizin aldığı bir karardır biz ilk günden beri hep bunu söyledik devletimizin alacağı kararlara saygı duyacağız" dedi.

 

 

"Biz bu olayda hiçbir zaman çıkar gözetmedik"

Sağlığın öncelikli olduğunu belirten Ağaoğlu, "Bu olayda bir tane de oyuncumuzu kaybettik ama sesimizi çıkarmadık" ifadelerini kullandı.

 

 

"Bazıları üzerimizden hem algı hem de yalan haber yaptı"

Trabzonspor'un erteleme istemediği üzerine haberler yapıldığını söyleyen Ahmet Ağaoğlu, "Vay efendim Trabzonspor iki kulüple birlikte ertelenmeyi istememiş... Hayır, ilk kez size, TRT Spor'a söylüyorum. Biz ve tüm kulüpler ertelensin istedik. Ve bu konu üç gündür konuşuldu hepimiz hemfikirdir" dedi.

Trabzonspor camiası olarak alınan kararların arkasında olduklarını dile getiren Ağaoğlu, "Ancak tek tedirginliğimiz sürenin belirlenmemesi biz şimdi oyunculara ne kadar izin vereceğiz onu belirlemeliyiz. O konuda açığa çıkarsa sorun yok sağlık her şeyden öte..." diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: TRT SPOR
YORUMLAR 25
  • Hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Maskeni takıp maçlar ertelenmesin diyen sen değilmiydin oyuncular sahaya maske ilemi çıkacaklardı sana kalsa insan sağlığı önemli değildi ama sağolsun hükümetimiz gerekeni yaptı.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    “Bütün doktorlarımız, hemşirelerimizden, sağlık çalışanlarımıza kadar tüm personel koordineli ve birlik içinde çalışıyor, hepsine teker teker teşekkür ederiz. Takdire şayan fedakârlık gösterdiler. En riskli meslek olmasına rağmen hepsi görevlerinin başında fedakârca çalışıyorlar.
    Cevapla
  • dely 4 yıl önce Şikayet Et
    ağaoğlu ne oldu kocaman u dönüşü yapmışssın :D:D:D:DD:D:D daha düne kadar öyle demiyordun.neden ertelediler ligleri diye konuşsanaaaaaa
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkan, yakışmadı özellikle Terim'e yönelik, şu gergin ve stresli dönemde söylemlerin dikkat çekti. Evet, senin de haklı olduğun yer, ne kadar süre verebilirsin futbolculara bu doğru ama birlikten bahsedilen şu dönemde, bir olmak lazım, herkes hem fikirse, sende ayrımcı şeyler ifade etme. Obi konusunda da, kendince haklı olduğuna saygı duyulsaydı, şampiyonluk yolunda size fayda sağladı
    Cevapla
  • Kazim peker 4 yıl önce Şikayet Et
    Butun bahisci ler burdaaaaaa yorumluyorlar masallah,buyuksun ahmet baskan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle