Çimşir'den tepki! 'Kimsenin bize puan verdiği yok'

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, 2-2 berabere kaldıkları Beşiktaş maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Çimşir'den tepki! 'Kimsenin bize puan verdiği yok'
Çimşir'den tepki! 'Kimsenin bize puan verdiği yok'
GİRİŞ 22.02.2020 22:36 GÜNCELLEME 22.02.2020 23:22
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

1 puan için mutlu olduklarını kaydeden teknik adam "Maçın geneline baktığımızda, 1 puan bizim için sevindirici. Beşiktaş ligin genelinde topa sahip olan bir takımdı, topu kazandıktan sonra kolay kayıplar yaptık, geçişle ilgili problemler yaşadık. Kazandığımız toplarla hızlı şekilde hücuma çıkma planımız vardı. 45 ile 65 arasında Beşiktaş'ın ciddi baskısı oldu. 70'den sonra değiştirdiğimiz oyuncularla oyuna ortak olduk. Son dakikada gol atmak, puan kazanmak, bu deplasmanda, bu taraftarın önünde puan kazanmak önemli." ifadelerini kullandı.

"Kimsenin bize puan verdiği yok, emeğimizle puanları kazanıyoruz"

Trabzonspor aleyhine algı operasyonu olduğunu belirten Çimşir, "Biz buralara emeğimizle, hakkımızla geldik. Sonuna kadar bu yarışın, bu mücadelenin içindeyiz. Farklı farklı algılar oluşturuluyor, kimsenin bize puan verdiği yok, kendi emeğimizle puanları kazanıyoruz. Takımın kaybetmemesinden, o mücadelesinden sonuna kadar memnunum." dedi.

 

 

YORUMLAR 32
  • Ali Faruk Terzi 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşın ikinci golünden sonra kalp krizi geçiren Düzköylü hemşehrimize Allah Gani gani Rahmet eylesin. Hüseyin çimşire yapıcı eleştiri: Fener maçı ile Beşiktaş maçında dualar yardımcın oldu. Şahsen ben binlerce kişi şu anda dua ediyordur diyerek 2-2 olana kadar dua ettim. Futbol gibi lüzumsuz bir şeye dua ettiğim için vicdan azabı Çekerek. Ünal'ın gitmesine Senin Hoca olmana çok sevindim fakat ekuban ilk değişiklik olmalıydı ve Herkesin dediği gibi skor 2-1’e gelene kadar seyrettin olanı biteni. Sen bizim gibi değilsin dümendesin, bizi çaresizce seyrettirme bir daha. Lütfen bu son olsun.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Huseyin hoca su takim niye onde basmiyo her mac butun yuk defansin ustunde . su takima onde basmayi bide alan savunmasini yaptirin artik . yoksa bu senede sampiyonluk hayal olur
    Cevapla
  • Miy33 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hocam bu şekilde futbol oynatırsan bu sene de şampiyonluğu unut. Fener sivas beşiktaş maçlarında bak bakalım kalene kaç şut gelmiş Uğurcan kaç kurtarış yapmış. Biraz gerçekçi olun istatiklere biraz bakin
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    onu bunu bilmem sorloth baska takımın oyuncusu olsa en az 4 hafta ceza alırdı..bunu dün akşam kahvedeki yüzlerce kişi söyledi..
    Cevapla
  • of61 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim kahvedeki milyonlarca kişide bir maç hakkı idi dediler.
    Cevapla
  • Hakem 4 yıl önce Şikayet Et
    gene foul'le gol, haksızlıklarla lider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle