Uğurcan Çakır o fotoğrafa kayıtsız kalmadı!

Türkiye Kupası'nda oynadığı BB Erzurumspor maçı için Trabzon'dan Erzurum'a kara yolu ile giden Trabzonspor'u yolda bir çok taraftarı selamladı. Onlardan biri ise sosyal medyada gündem oldu.

Uğurcan Çakır o fotoğrafa kayıtsız kalmadı!
Uğurcan Çakır o fotoğrafa kayıtsız kalmadı!
GİRİŞ 14.02.2020 12:47 GÜNCELLEME 14.02.2020 12:50
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Gümüşhane ve Bayburt'tan geçerek Erzurum'a varan Trabzonspor kafilesini her durağında Borbo-mavili taraftarlar karşıladı. Takıma sevgi gösterisinde bulundu. Ancak özellikle bir taraftar, sosyal medyada çok ses getirdi. 

 

 

Şeymanur Kaya isimli Twitter kullanıcısı, koyu bir Trabzonspor taraftarı olan kardeşi Numan'ın fotoğraflarını da ekleyerek, Trabzonspor Kulübü'nü de etiketlediği paylaşımında, "Erzurumspor'la maçı olan Trabzonspor'un otobüsünün bizim evin önünden geçeceğini öğrenen kardeşim, bir saattir soğukta dışarıda el sallamak için bekliyor, böyle de seviliyorsunuz işte Trabzonspor" yazdı. Bu paylaşım sosyal medyada özellikle Trabzonspor taraftarlarından büyük ilgi gördü.

 

 

Şeymanur daha sonra yaptığı paylaşımda ise Trabzonsporlu yöneticilerin kendilerini aradığını belirterek, "Bu tweeti attığımda bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim, ama o kadar mesaj o kadar samimi dönüşler oldu ki anlatamam. Trabzonspor'un yöneticileri bize dönüş yaptı, bizi ağırlayıp, maçı önden izleme fırsatı verdi, hatta futbolcularla tanışma sözünü de aldık." ifadelerini kullandı.

UĞURCAN ÇAKIR'DAN MESAJ

Bu yaşananlara Trabzonspor'un yıldız kalecisi Uğurcan Çakır da kayıtsız kalmadı.Uğurcan, Şeymanur Kaya'nın tweetine cevap vererek, "Güzel yürekli kardeşim, tüm takımımızın imzaladığı formanı hazırlıyoruz. Çok duygulandırdın bizi" yazdı. Trabzonspor otobüsüne el sallamak için soğukta yol kenarında bekleyen Numan Kaya da Uğurcan'ın cevabı üzerine büyük mutluluk yaşarken, "Abi çok teşekkür ederim üşümeme değdi ,sabırsızlıkla sizi göreceğim günü bekliyorum." şeklinde paylaşım yaptı.

YORUMLAR 21
  • muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    EVET burası Kahramanmaraş. En büyük caddemizin adı TRABZON caddesidir.Yani bize her yer Trabzon.
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu müslüman evlatlarının senin rızanı elde etmekten başka boş işlerle gönlümüzü dertlendime
    Cevapla
  • Ekrem Alaca 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Trabzonlu olarak Trabzonsporumuza gönül vermiş insanları saygıyla selamlıyorum ayrıca sırf laf olsun diye laf sokmaya çalışanlara boş boşuna uğraşma Trabzonspor senin gibilere büyük gelir.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarabbi namazımı böyle heycanla beklemeyi nasip et bana
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok duygulandım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle