'Hakemin vermediği adaleti oyuncu vermek istedi'

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 4-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası’nda adını yarı finale yazdıran Trabzonspor’da teknik direktör Hüseyin Çimşir, şans verdiği genç oyuncuların iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi.

'Hakemin vermediği adaleti oyuncu vermek istedi'
'Hakemin vermediği adaleti oyuncu vermek istedi'
GİRİŞ 13.02.2020 20:16 GÜNCELLEME 13.02.2020 20:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İlk maçın verdiği avantajla daha az süre almış ya da hiç oynamamış gençlere şans verdiklerini belirten Çimşir, “Onları görme açısından iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Onlar açısından olumlu bir müsabaka oldu. Özellikle ikinci yarı ortaya koydukları müsabakadan dolayı bizleri mutlu ettiler” dedi.

Çimşir, 6 yıl sonra yarı finale yükselmeleri ve rakiplerinin Fenerbahçe olması konusunda bir değerlendirmede bulunmadı. Çimşir, maç maç gitmek istediğini, öncelikle hafta sonu oynayacakları Demir Grup Sivasspor maçı olduğunu ve zamanı geldiğinde Fenerbahçe ile ilgili görüşlerini açıklayacağını söyledi.

Sakatlanarak oyundan çıkan Guilherme’nin tedavisine başlandığını ifade eden Çimşir, durumunun yarın netlik kazanacağını kaydetti.

Sörloth’ın iki maç ceza almasıyla ilgili görüşlerini de açıklayan Çimşir, “Hakemin vermediği bir faulden sonra oluşan bir tepkiydi yaptığı. Hakemin vermediği adaleti oyuncu vermek istedi. Sörloth, çok önemli bir futbolcu, fakat biz bir ekibiz. Bizim için her oyuncumuz önemli. Onun yerini dolduracak arkadaşlarımız var. Önemli bir oyuncu ama biz bir tek oyuncudan oluşmuyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Sorumlusu Mehmet Şimşek ise Trabzonspor’a karşı oynanan iki maçın da enterasan olduğunu söyledi. Kupada Erzurum’u iyi temsil ettiklerini ifade eden Şimşek, “Kupa bitti, bizim için iyi oldu. Çarşamba-pazar maç oynuyorduk. Biz şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bundan sonra lige ağırlık vereceğiz” dedi.

 

 

YORUMLAR 12
  • GÜVEN 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın ayağına sakatkayacak şekilde üç defa tekme atanın suçu yok tepki olarak itenin suçu var.Yok az ceza aldı yok adaleti futbolcu mu sağlar falan filan diye boş yorumlar.Size bir tekme atayım bakalım ne yapacaksınız? Dakika olmuş 90 maç bitmek üzere kazanma ihtimalin yok bu neyin hırsı ki 3 tekme atıyorsun rakip futbolcuya.Hakem faul çalsa mesele uzamayacak.Var müdahale ediyor tekme atanı göstermiyorlar tepki olsun diye iteni izletiyorlar ve kırmızı kart.Shorloth'un ceza almaması tekme atanın 5 maç ceza alması gerekiyor görüntüler üzerinden.Ali KOÇ ağlayınca federasyon gereğini yapıyor....
    Cevapla
  • Abdullah 46&61 4 yıl önce Şikayet Et
    Hoca ironi yapıyor...hoca demiyor ki her haksız kararda oyuncularımız kendi hakkı için itecek kakacak...sadece hakemlere serzenişte bulunmuş.
    Cevapla
  • ALİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman buradan şu sonuç çıkıyor futbolcu tekme yedikten sonra kalkıp rakibinin ağzını burnunu kırabilir.Bunu ben demiyorum federasyon ve bu kendini teknik direktör zanneden şahıs diyor...
    Cevapla
  • TFF+MHK+ ..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkese tokat atma boğaz sıkma itme cezası 5 ile 8 maç size gelince 2 maç onuda tahkim 1 maç indirir sizde artık her maçta cezayı kendiniz kesersiniz. Keşke bir saat ayakta durma cezası verselerdi
    Cevapla
  • Abdullah 46&61 4 yıl önce Şikayet Et
    Pozisyonu izlersen sadece Sörloth avuç içiyle ittiriyor...Sörloth'u çirkin topçularla karıştırmayın...adamın yedigi tekmeleri görmedin herhalde.
    Cevapla
  • İsmail72 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya siz nasıl teknik adamsınız oldu bundan sonra bütün adaleti futbolcular sağlasın masumlaştırmayın çirkinliği
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle