Ağaoğlu'ndan ırkçılık ve Emre Belözoğlu sözleri

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 5-0 kazandıkları BB Erzurumspor maçı sonrasında konuştu.

Ağaoğlu'ndan ırkçılık ve Emre Belözoğlu sözleri
Ağaoğlu'ndan ırkçılık ve Emre Belözoğlu sözleri
GİRİŞ 04.02.2020 23:39 GÜNCELLEME 04.02.2020 23:43
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, BB Erzurumspor'u 5-0 mağlup ettikleri maçın ardından TRT Spor'a konuştu.

Maçı değerlendiren Ağaoğlu, "Stresten uzak bir maçtı. Taraftarlar ile birlikte güzel bir maç izledik. Skor da erken geldi, maç da erken koptu. Şartlar ne olursa olsun, ciddiye alınması gereken bir rakipti, Beşiktaş'ı eleyerek gelen bir takım. Rövanş için avantajlı bir skor elde ettik." dedi.

"EMRE'NİN HAKARETİ VARMIŞ, IRKÇILIK YOK"

Mikel'e yapılan ırkçı saldırılar için konuşan başkan, "Ülkemiz adına utanç verici bir durum. 100 yıl arkada kalması gereken, bugün insanlık suçu olarak kabul edilen ırkçılık söylemleri ile gündeme gelmemiz, utanç verici bir durum. Emre'nin maç içerisinde gerginlik yaşandığında kendisine hakaret ettiğini ama ırkçı bir söylemde bulunmadığını, maçın stresi ile sahada böyle bir şeyin yaşanmasının normal olduğunu, sahadan çıkınca bir şey yaşanmadığını söyledi. Emre'nin olayının ırkçılıkla bir ilgisi yok. Saldırılar sosyal medya üzerinden yapıldı, kulübümüz de tespit edip savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kim olsa aynı tepkiyi gösterir, hoş olmadı. Bu şekilde dünya gündemine oturmamız hoş olmadı. Bu insanlar ülkemizde futbol oynuyorlar, takımlarımızın formalarını giyiyorlar, ülkemizde misafirler. Ülke imajı olarak iyi bir noktaya gelmiştik, ümit ediyorum ki bunu da en iyi şekilde hallederiz" ifadelerini kullandı.

"UĞURCAN'I 3-4 BÜYÜK TAKIM İZLİYOR"

Uğurcan Çakır için Avrupa'nın ciddi takımlarından teklif olduğunu kaydeden yönetici, "Uğurcan'a fiyat belirlemedik, belirlenmiş bir fiyat yok ama şu anda 3-4 tane çok büyük kulübün gündeminde olan bir kaleci. Öncelikle bize lazım" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 25
  • realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Mikro milliyetçilik yaparak ortamı gerenler, sözde ırkçılık karşıtı tavır sergileyerek FB 'ye oradan da vurmaya çalışmaktadır. Malum yapının FB ile hesabının kapanmamış olmasını anlayabiliyoruz ama sizi anlayamıyoruz. TS söz konusu olduğunda İstanbul'a ve İstanbul kulüplerine ağzınıza geleni söylersiniz ama çoğunuz da İstanbul'da iş kurup, ekmeğini yersiniz. Irkçılığı hiç bir insan hoş görmez, hoş görmemelidir. Ama birilerini suçlarken de kendi tarihinizi gözardı etmemeniz gerekir. Bu arada; TS'nin tek rakibinin FB olmadığını hatırlatırım size. Ama FB şampiyon olmasın da TS veya GS olsun diyorsanız- ki öyle- size diyecek lafım yok.
    Cevapla
  • wcc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl mantık, İstanbul takımlarını tutmayan İstanbul'da iş yapamaz mı?
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen nasıl bir başkansın anlamak mumkun değil senin işin kameralar önünde ağzına geleni söylemekmidir yazıklar olsun sana başka yönetici yokmu herdakıka seni görmek dinlemek zorundamıyız birz utanır insan
    Cevapla
  • www 4 yıl önce Şikayet Et
    Dinleme o zaman. Git ali Koç'u dinle. Zorla mı dinletiyorlar.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre ve gibilerini futboldan men etmek lazım. Bu kaçıncı vukuatı?
    Cevapla
  • Oku 4 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okudun mi?
    Cevapla
  • Buldozer 4 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır birşey mi oldu? işiniz hücünüz fitne çıkarmak.TS futbolcu bile diyor emreyle sadece saha içinde gerginlik oldu orda kaldı olay bitti gayet normal olan şeyler diyor,senin yaptığın yoruma bak..bi bitmediniz asalaklar
    Cevapla
  • Mertkorkmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamdan nefret ediyorum ama trabzonspora basarilar diliyorum
    Cevapla
  • Maganda. 4 yıl önce Şikayet Et
    Nefret ediyorsan doğru yoldayız.
    Cevapla
  • ümit*korku 4 yıl önce Şikayet Et
    emre nin adı çıkmış dokuza inmez sekize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle