Trabzonspor'da Nwakaeme Malatya deplasmanında yok!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a konuk olan Trabzonspor'da Nwakaeme ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalı duruma düştü.

Trabzonspor'da Nwakaeme Malatya deplasmanında yok!
Trabzonspor'da Nwakaeme Malatya deplasmanında yok!
GİRİŞ 23.01.2020 20:21 GÜNCELLEME 23.01.2020 20:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş mücadelesinde Denizlispor deplasmanına konuk olan Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme, kırmızı kart gördü.

 

 

Karşılaşmanın 94. dakikasında Tiago Lopes ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan Nwakaeme faul bekledi. Hakem Ali Şansalan, Nijeryalı futbolcuya "hakemi aldatmaya yönelik hareketten" sarı kart gösterdi. Pozisyonun faul olduğuna dair itirazlarını şiddetli bir şekilde sürdüren Nwakaeme, ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Bordo - mavililerin yıldız futbolcusu, Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor deplasmanında cezalı duruma düştü.

 

 

YORUMLAR 14
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık. Her şey hakemin gözünün önünde oluyor. Alın liginizi de kupanızı da başınıza çalın. Bu hakem düdük çalmaya devam edecekse Anadou'dan kimse şampiyon olma hayali kurmasın.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiye liglerini Anadolu ve Istanbul ligi olarak ikiye bölün de kurtarin bizi su Istanbul takimlari lehine olan tüm rezaleti. BIKTIK ARTIK. YETER. YETTI!!!
    Cevapla
  • Murat Sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    kime sorarsan sor, Nwakaeme ye faul yapildi. rakip futbolcu dahil herkes sari kartin denizlisporlu futbolcuya ciktigina cok emindiler ilk anda, ta ki topu zavalli nwakaeme kullanmak isteyene Kadar. Adam cildirdi sahada, ben de tv basinda ayni sekilde. böyle bir rezalet olamaz. koc konustu, hemen trabzonspor a Ayar cekilmeye baslandi. anadolunun takimlari unutun, türkiye de futbol bitmistir, yine gözüktü. sivas Malatya trabzon ..... bos hayal. varsa yoksa fb gs bjk basaksehir. su ligi Anadolu ve Istanbul diye ikiye bölün de kurtulalim su rezillikten. biktik artik, YETER!!!
    Cevapla
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    ts liler size yorum yok her zaman ezikliğinizi beli ediyorsunuz yat kal FB başkada işiniz yok
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Alın anadolu takımlarından haksız puanları sonra avrupada hüsran.Objektif olun
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    entel efendi, bariz faul vardı, zaten rakipte kendisine sarı verildi diye eliyle özür işareti yaptı. ha TFF Fener bahçeye çalışıyor. Vedatta ceza vermemesi gibi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle