Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a sert cevap! 'Gizli işler...'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Bordo-mavili kulüp hakkında yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.

GİRİŞ 13.01.2020 13:21 GÜNCELLEME 13.01.2020 14:34
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Ahmet Ağaoğlu'nun Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'ndaki sözleri şu şekilde:

 

 

"İnşallah Türk futbolunun geleceğine ışık tutan bir çalıştay olur. Hem mali hem idari disiplini sağlayan, ekonomik anlamda da bütçenin üzerine çıkan harcamalardan kulüp yönetimini sorumlu tutan tüzük değişikliğini hayata geçirdik."

"Bugün saat 14:61'de kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapılacak. Trabzonspor'un bütün mali gelirleri kuruşuna kadar açıkça belirtilmiştir, KAP'a bilgilendirmiş yapılmıştır. Biz zaten her şeyi açıklıyoruz ama görüyoruz ki anlaşılmamış, bir kez daha toplu ve yazılı olarak verelim, oradan okusunlar"

 

 

"Yıllardır hayatlarını gizli, örtülü işlerle sürdüren insanların fikirleri bunlar. Bunlar belirli amaçlar ile çıkartılan sözler. Bu söylemlerle alakalı olarak suç duyurusunda bulunduk. Devam eden süreçte birtakım beyanatlar verildiğinde bu beyanatların kimler tarafından verildiği ortaya çıkıyor.  "Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Mücadele sahada verilir. Ülkedeki futbolu 3,5,7 sene öncesine çekmek isteyenlerin senaryosunda biz yokuz. Kendileri oynasınlar"

YORUMLAR 63
  • Ali Koç 4 yıl önce Şikayet Et
    14.61 de açıklama yapacam diyen adamın nesini ciddiye alalım
    Cevapla
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Şikebahçe 'yi küme düşürmemek için mecliste madde değiştirilirken nerdeydiniz şikebahçe günahların takımı.
    Cevapla
  • X Men 4 yıl önce Şikayet Et
    Bordo-mavi denen vatandaş siz ünal karaman gibi adamı yediniz. Daha ne konuşuyorsun boş boş sende farkındasın herşeyin bırak kıvırmayı da doğruyu söyle. Belediye başkanı daha geçen gün konuşmadı mı olanları Fenerbahçe olmasa Ts ne işe yarar şampiyonlar ligine bile fener sayesinde gittiniz yalan mı? Yoksa rüyanızda göremezdiniz!
    Cevapla
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    ula uşağum nedur bu FB acusu huc cukmaz aklunuzdan yatarsuz FB ce kalkarsuz FB ce birak artuk bu işleri
    Cevapla
  • yaşlı kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne dersen de.. Fener 10 kişiyle Trabzonu ,Galatasarayı , Beşiktaşı eze eze yenerken ,Siz Antalyayı ,Kayseriyi, Ankaragücünü kendi sahanızda yenemediniz..Kupa maçına da yedek kadroyla çıkıp kupayı da verdiniz..Fakat bu meseleyi Eskişehirli,Konyalı , Antalyalı;adanalı,İzmirliye de anlatmalısınız ..Konu locaları kimler aldı , Trabzona para verildimi? Siz bu tutumunuzla Siyasal iktidara zarar veriyorsunuz..Kahvelerde herkes Trabzona düşman olmuş durumda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle