Başkan Ağaoğlu, Hüseyin Çimşir'i açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili takımın yola teknik direktör olarak Hüseyin Çimşir ile devam edeceklerini açıkladı.

Başkan Ağaoğlu, Hüseyin Çimşir'i açıkladı
Başkan Ağaoğlu, Hüseyin Çimşir'i açıkladı
GİRİŞ 02.01.2020 16:15 GÜNCELLEME 02.01.2020 16:15
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, BeIN'e verdiği özel röportajda bordo-mavili takımın yeni teknik direktörünün Hüseyin Çimşir olduğunu açıkladı.

Trabzonspor'un sezonun geride kalanında Hüseyin Çimşir ile devam edeceğini ifade eden Ağaoğlu, "Trabzonspor'un hoacsı Hüseyin Çimşir'dir. Başka ne olabilir? Kulübe bir operasyon yapıldı, açık ve net! Hocasız kaldık. Göndermek gibi düşüncem yoktu, ben öyle karaktersiz bir adam mıyım? Kuyusunu kazdı dediler, bu karaktersizlik demektir, ben o değilim, net!" dedi.

Ünal Karaman görevdeyken hiçbir teknik direkttör ile görüşmediğini dile getiren Ağaoğlu, "O meşhur gece, her şey zaten 1 saatte patladı. Şota ile görüşülmüş, zaten anlaşılmış. Ben Şota ile 2018 Ağustos'ta Nwakaeme ile ilgili 5 dakika konuştum. 1.5 senedir telefonla görüşmedim. Mustafa Denizli dediler, sadece bir cenazede görüştüm. Erol Bulut için de Alanyaspor'la görüştük tabii, hatta Hasan Başkan yemek ısmarladı" şeklinde konuştu:

 

 

YORUMLAR 13
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    başka güçler el atmazsa trabzonspor şampiyon olamaz!
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben öyle karaktersiz biri miyim? de sonra her şeyi de! Yahu bunlar şimdi ne oluyor? Bunlar o dediği değil de ne?
    Cevapla
  • Abdullah 46&61 4 yıl önce Şikayet Et
    Tecrübesiz diyenler Mustafa Reşit hocanın yardımcılığını yaptığını Ndiayenin Türkiye ye gelmesinde rol oynadığını bilmiyor herhalde. Futbolculuguyla teknik direktörlüğü kıyaslamamalı...örnek Fatih Terim!
    Cevapla
  • Serkan BJK 4 yıl önce Şikayet Et
    1996 yılında da şampiyon olacak kadroyu dağıttılar ogün,abdullah vs sattilar bu kafayla 100 yıl şampiyon olamassınız
    Cevapla
  • Osman Keleş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyinin Futbolu tartışılır posisyonu zor bir yerdi ama hic unutmuyom bir haftasi yoktu kart cezalisiydi ve herkez sevinmişti ama o maci 3: 1 yenilmişdik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle