Trabzonspor'da Ünal Karaman depremi!

Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Ünal Karaman ile yolları ayırma kararı aldı.

GİRİŞ 29.12.2019 20:16 GÜNCELLEME 29.12.2019 22:05
Bu Habere 258 Yorum Yapılmış

Süper lig'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. beIN Sports'un geçtiği son dakika bilgisine göre Trabzonspor yönetimi, karşılıklı anlaşmanın sağlanmasının ardından fikir ayrılıkları olduğu belirtilen teknik direktör Ünal Karaman ile yolları ayırma kararı aldı.

TARAFTAR DESTEK KAMPANYASI BAŞLATTI

Trabzonspor taraftarları Ünal Karaman hakkında çıkan ayrılık haberleri üzerine #ÜnalHocamYanındayız etiketi ile sosyal medyada destek kampanyası başlattı.

 

 

Tecrübeli teknik adam, bordo-mavili takımın başında çıktığı 71 maçta 36 galibiyet, 18 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı.

Trabzonspor, Süper Lig'de topladığı 32 puanla ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı.

 

 

"GİDİP DE DÖNMEMEK VAR..."

Ünal Karaman, İstikbal Mobilya Kayserispor galibiyeti sonrası görevi bırakacağına yönelik iddialarla ilgili soru üzerine ise şu ifadeleri kullanmıştı:

"Basın toplantısı yaparsak onunla ilgili paylaşım yaparız. Kamuoyu nezdinde birçok söylem, dedikodu farklı şekilde algılanabiliyor. Çalışan profesyonellerin, başkan ve yönetim kurulunun çalışıp çalışmama lüksü varsa, teknik direktörlerin ve profesyonellerin de çalışıp çalışmama gibi bir lüksü var. Profesyonelliğin içerisinde bunlar olabilen şeyler. Evet konuşulur, bu dikkate alınabilir, düşünülebilir, seçeneklerden bir tanesidir. Oyuncularla vedalaşırken bile aynı şeyleri söyleriz. Çünkü onlar da profesyonel, biz de profesyoneliz. Bizi yöneten, bize bu görevi veren insanlar yarın farklı bir düşünce ile karşımıza çıkabilir. Biz de çok kullanılır, 'gidip de dönmemek, gelip de görmemek var'. Bunlar her dönemde olabilir. Sonuçta yola gidiliyor, seyahat yapılıyor, izin isteniliyor. Bunlar sporun içerisinde olabilecek şeyler. Böyle bir yaklaşım, tavır, düşünce olursa benden net şekilde duyarsınız. Bu da bizlere işveren insanlarla beraber bir araya gelip konuşulacak konulardır." 

TARAFTAR TESİSLERDE

Trabzonspor'un etkin taraftar gruplarından Vira Grubu, Ünal Karaman için tesislerde toplandı. Taraftarlar, "Yönetim gelecek, hesap verecek!" şeklinde slogan attı.

YORUMLAR 258
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    yazık ben istanbulda otorduğum halde kombine aldım ama artık almıyacağım. kaçıncı bu ya şenol hocayı kovdular tolunayı kovdular ünal hocayı kovdular ne bu ya yine çapsız biri gelecek takımı tanıyanı kadar aylar geçecek dur demek lazım benim çağrım taraftara byle giderse maçlara gitmesinler seneye kombine almasınlar
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    ben 50 yaşındayım trabzon biraz palazlansa trabzon karışıyor ne var kardeşim başkan ne konuşur git başkanlığını yap hok iyi oynamıyo yok baskı yiyo bunyarı basına söyleyince ne değişiyor birileri iyi taktik mi veriyor yada futbolcu daha iyiimi oynuyor . başkanlar busınla konuşmuyacak kardeşim çağır odana bu takım neden böyle sor . kaç yıldır böyle oynamıyorudu bişeyler iyi gidince birilerinin zoruna gidiyor rant kavgası başlıyor. önceki sezon nerde idi bu çok konuşanlar.
    Cevapla
  • Ts1967 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar propandaya gelmeyin. Yönetim istemedi Ünal Hoca istedi. Ve sonrasında alınan karar doğrudur.
    Cevapla
  • dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ünal da kalacak yönetimde kalacak. Bu takım bu sene şampiyon olacak. Yoksa 2. yarı aldığımız puanların hatırına liği 8. bitiririz.
    Cevapla
  • Dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Ts basknai yonetimi istifa etmeli bu adami gondermek cok buyuk hatadir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle