Karaman'dan Sturridge itirafı! 'Kendi istedi'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Konyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Karaman'dan Sturridge itirafı! 'Kendi istedi'
Karaman'dan Sturridge itirafı! 'Kendi istedi'
GİRİŞ 23.12.2019 22:33 GÜNCELLEME 23.12.2019 22:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Konyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu ve Yusuf Yazıcı'nın sezonu kapatmasının kendisini çok üzdüğünü söyledi.

 

 

Oyuncuların gayretine vurgu yapan Karaman, "Kötü oynamışsak, kötü oynamışızdır, oyuncularım benden duyuyorlar. Sezon başından beri sakatlıklar yaşadık, onlar bizi çok üzdü. Bugün 28. maçımızı oynadık. Bu kadar sakatlığın üzerine belli oyuncular gereğinden fazla oynadı. Bir oyuncu sezonda 29 maç oynasa, iyi oynadı sayılabilir. Takım bilinci var, yenseler de yenilseler de bir gayretin, samimiyetin içindeler. Gönlümüz arzu ediyor ki bu mücadelelerin karşılığını çok çok daha iyi alsınlar. Her şeye rağmen ortaya koyulan futboldan, samimiyetlerinden memnunum, tebrik ediyorum oyuncuları" dedi.

"STURRIDGE ÇIKMAYI KENDİSİ İSTEDİ"

 

 

Devre arasındaki Sturridge - Yusuf Sarı değişikliğinin nedeninin hastalık olduğunu belirten tecrübeli hoca, "Sturridge'in bir kırgınlığı vardı, hocam deneyeyim dedi, devrede hissedince öyle bir değerlendirme yaptık. Benim her oyuncum değerli, başlatsak da, hiç koymayıp oynatmasak da, tribünde de olsa, arkadaşlarının gelişimine katkı sağlayacak oyuncular. Ben oyuncularımın hepsinden memnunum, bu değişikliğin de farklı algılanmasını istemem" ifadelerini kullandı.

"YUSUF'U ÖYLE GÖRDÜM, ÇOK ÜZÜLDÜM"

Lille'de sezonu kapatan Yusuf Yazıcı için mesaj yollayan Ünal Karaman, "Yusuf Yazıcı bizim için çok önemli bir değer, hiçbir oyuncunun bunu yaşamasını istemem ama Yusuf'un sakatlığını görünce çok üzülüyorum. O benim kardeşim. Çok üzülüyorum, Allah hiçbir oyuncuya, bu işten ekmek yiyen hiçbir oyuncuya sakatlık yaşatmasın, amatör de dahil" diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli de olsa yaşlı futbolcular bir noktadan sonra duruyor. Akşam gördük gençleri oynatsa daha iyi olur bence.
    Cevapla
  • SamPUAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakin haa sakin heveslenmesin trabzonsporlular trabzonlular siz ne 10 nede 15 sene sonra sampiyonlugu görürsünüz trabzon ne kadar iyi olsada bir ise yaramaz gercegi bu
    Cevapla
  • duro niko 4 yıl önce Şikayet Et
    imkansiz.
    Cevapla
  • Ts 61 4 yıl önce Şikayet Et
    Galiba o sene bu sene
    Cevapla
  • Ofliahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana katılıyorum kardeşim biraz gayret olabilir inşaallah.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Alanyasporun 5 attığı Denizli ye evinde yenilerek şampiyon olabilir misin?
    Cevapla
  • Mustafa Demirel 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolla mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle