Ünal Karaman: Transfer yapabilirsek...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Basel'e 2-0 yenilerek 1 puanla Avrupa defterini kapattıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman: Transfer yapabilirsek...
Ünal Karaman: Transfer yapabilirsek...
GİRİŞ 12.12.2019 23:48 GÜNCELLEME 12.12.2019 23:50
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili takımın Avrupa performansıyla ilgili konuşan Ünal Karaman "Basel, Getafe, Krasnodar çok iyi takımlar. Bunu sadece Trabzonspor'un hocası olarak değil bir futbolsever olarak da söylüyorum. Buna rağmen ezilmedik, iyi oynadık ama ülkeye sonuç olarak arzu ettiğini veremedik. Ancak pırıl pırıl gençler kazandıracak serüven yaşadık." dedi.

 

 

"İNŞALLAH DAHA İYİ İŞLER YAPARIZ"

Ünal Karaman gelecek de Avrupa'da iyi işler yapabileceklerini söylerken "Genç oyuncularımıza şans verdik. Umarım iyi bir başlangıç olur. Bu çocuklar Türk futboluna hizmet edecek. Bu tecrübeyle inşallah önümüzdeki yıllarda iyi sonuçlar alacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

"TÜRK TAKIMLARI OLARAK DEVAM EDECEĞİZ"

Türk takımlarının Avrupa'da kötü bir sezon geçirmesiyle ilgili gelen soru üzerine Ünal Karaman "Türk takımları olacak mücadeleye devam edeceğiz, yapacak bir şey yok. Futbolun gerçeğinden uzaklaşmadan devam edeceğiz. Oynadığımız rakipler zorlu rakipler. Bizim katıldığımız torbaya göre üç tane bizden güçlü üç takım gruba geliyor. İnşallah ileriki yıllarda tüm Türk takımları ülkemizi güzel bir şekilde temsil edecektir." yanıtını verdi.

ÜNAL KARAMAN'DAN TRANSFER YANITI

"Devre arasında hangi bölgeye transfer yapacaksınız?" sorusunu yanıtlayan Karaman "Forvet hattındaki sakatlıklar bizi çok etkiledi. Ekuban daha yeni döndü, Abdülkadir Ömür daha bir süre olmayacak. Bu sakatlık serüvenleri uzadı ve sayılar arttı. Çaresizlikler bizi marjinal kararlar almak zorunda bıraktı. Bu oyuncuların yerine şans verdiğimiz oyuncular da elinden geleni yaptı. Yönetim Kurulu'na transfer yapabileceğimiz bölgeler için kararlarımızı bildirdik. Transfer yapabilirsek, kararlarımızı göreceksiniz." dedi.

YORUMLAR 12
  • Tuna 4 yıl önce Şikayet Et
    UEFA gideceğiz deyipte yedeklerle çıkan Trabzon Avrupa senin neyine ülke puanını yediniz yazıklar olsun..
    Cevapla
  • Saim 4 yıl önce Şikayet Et
    1 puan almışsın grupta en alt sırada kalmışsın ezilmedik diyorsun. Haklısın hocam.
    Cevapla
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Hazırlık maçına çıkartılmayacak kadroyu avrupa ligi maçına çıkartmak nedir. O platformlara katılan takımlar en son ana kadar en iyi mücadeleyi göstermek zorundadır. Her şeyden önce ülke adına bir sorumluluk hissetmek lazım. Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak çok üzüldüm.
    Cevapla
  • abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    yaptığınız transferler yetmedi mi. elindeki oyuncuları oynatmayi bilmiyorsan bu işi bırakın gidin
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şey gitti yine elde var sıfır... Verilen paralara yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle