Trabzonspor'dan Badou Ndiaye sürprizi

Trabzonspor, 29 yaşındaki Ndiaye ve kulübü ile yaklaşık 1 aydan beri görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzonspor'dan Badou Ndiaye sürprizi
Trabzonspor'dan Badou Ndiaye sürprizi
GİRİŞ 11.12.2019 10:03 GÜNCELLEME 11.12.2019 10:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Zirve mücadelesi veren Trabzonspor, devre arasında yapmayı düşündüğü takviye için bütçe sıkıntısı yaşıyor.

Bordo-Mavililer'in Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, "Şu anki bütçemize göre devre arasında futbolcu alamıyoruz. Transfer yapabilmek için bütçe oluşturmamız gerekiyor. O yüzden yeni kaynak bulmaya çalışıyoruz. O kaynağı sağlarsak takımımıza en azından bir takviye yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu. 

Sezon başında kadrosuna kattığı 17 isim için kasasından 25 milyon TL harcayan Karadeniz ekibinin devre arasındaki hedefi daha önce Türkiye'de Osmanlıspor ve Galatasaray formaları giyen Badou Ndiaye var.

Trabzonspor, 29 yaşındaki futbolcu ve kulübü ile yaklaşık 1 aydan beri görüşmelerini sürdürüyor. Yönetim, Championship ekibi Stoke City'nin talep ettiği 1 milyon euroluk kiralama bedeli ve Ndiaye'nin yarım sezon için talep ettiği 1.5 milyon euro olmak üzere toplam 2.5 milyon euroluk (yaklaşık 16 milyon TL) rakamı aşağıya düşürmeye çalışıyor. 

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle almayın Ahmet agaoglu bu yanlışa düşme takımın maliyeti yükselmesin gerek de yok alt yapıdan oynatıyorsunuz ne güzel ofspor Yomra sebat arsin bunlardan alın gökdeniz yolspordan gelmişti unutmayın gerek yok başkan Abdülkadir ler Yusuf lar ugurcan lar Serkan Hüseyin abdurrahim daha cok var bakan almayın
    Cevapla
  • Nzonzi’yi alın 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray almalı ağır gs’ı hızlandırır ndiyaye ama Trabzonspor Nzonzi gibi oyuncu lazım ön libero da Galatasaray Nzonzi’nin kıymetini bilemiyor doğru kullanamıyor Terim.
    Cevapla
  • Mersinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok bu kadar para verip yarım sezonluk oyuncu almaya degmez
    Cevapla