Nwakame affettirdi, Yusuf fark yarattı

Anthony Nwakame, Antalyaspor deplasmanında kendini affettirdi. Trabzonspor'da son dönemdeki başarılı performansıyla dikkat çeken Yusuf Sarı, Antalyaspor karşısında da etkili bir oyun ortaya koymayı başardı.

Nwakame affettirdi, Yusuf fark yarattı
Nwakame affettirdi, Yusuf fark yarattı
GİRİŞ 09.12.2019 15:10 GÜNCELLEME 09.12.2019 15:10

Trabzonspor'un Galatasaray maçında yakaladığı fırsatları cömertçe harcayan Anthony Nwakame, Antalyaspor deplasmanında kendini affettirdi. 90 dakika boyunca çok etkili olan Nijeryalı kanat oyuncusu, 25'te topu ağlara gönderdi. Geçen sezonki 4- 1'lik Antalya maçında 1 gol, 1 asistle oynayan Nwakaeme, Kırmızı- Beyazlı takımı yine boş geçmedi.

Maçın ardından konuşan başarılı futbolcu, "Geçen hafta da kazanmayı çok haketmiştik ama son dakika golüyle 1 puan almıştık. Bunu telafi etmemiz gerekiyordu. Devre arasına kadar tüm maçlarımızı tek tek kazanmak istiyoruz" dedi.

DEPLASMAN SERİSİ

Öte yandan başarılı futbolcu deplasman maçlarındaki performansıyla dikkat çekiyor. Başkent'teki Ankaragücü maçının ardından Antalya'da da fileleri sarsan Nwakaeme, bu sezonki 4 golünün 3'ünü dış saha karşılaşmalarında rakip filelere gönderdi.

YUSUF SARI FARKI

Trabzonspor'da henüz sezonun başında Abdülkadir Ömür ve Caleb Ekuban gibi isimlerin sakatlanması nedeniyle Yusuf Sarı, sağ kanatta bolca görev şansı bulmuştu. Kendisine verilen bu şansı iyi değerlendiren 21 yaşındaki sağ kanat, şimdiye kadar da teknik heyetin beğenisini kazanmıştı.

Yusuf, yükselen performansını Antalyaspor deplasmanında da sürdürdü. 45. dakikada harika bir gole imza atan genç futbolcu, Fırtına'nın galibiyetinde de önemli pay sahibi oldu.

Bu sezon 16 maça çıkan Yusuf, 3 kez rakip fileleri sarsarken 3 kez de gol pası verdi. Yusuf, 81'de yerini Hosseini'ye bıraktı.

KAYNAK: SPORX