Ünal Karaman: Bu hatayı yaparsanız cezayı keserler!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, 1-1 biten Galatasaray maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman: Bu hatayı yaparsanız cezayı keserler!
Ünal Karaman: Bu hatayı yaparsanız cezayı keserler!
GİRİŞ 01.12.2019 22:13 GÜNCELLEME 01.12.2019 22:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile kendi evinde 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

 

 

"HATA YAPARSANIZ CEZAYI KESERLER"

Son dakikada yedikleri golden dolayı üzgün olduklarını aktaran Ünal Karaman, "Son dakikada gelen gol bizi üzdü. Bazen maçın hikayesi küçük bir dokunuşla oluyor. Verdiğiniz mücadelenin tamamını özetleyen bir dokunuş oluyor. Galatasaray takımı ligin en iyi takımları arasında ve çok kaliteli oyuncuları var. Böyle hatalar yaparsanız cezayı da keserler. Golden sonra çok pozisyonumuz oldu, o fırsatları değerlendiremezseniz cezayı keserler. Oyuncularım kazanmak adına büyük mücadele gösterdiler ancak son dakika bizi üzdü." dedi.

 

 

"BAZILARININ KULAĞINA GİRSİN!"

Takımdaki bazı oyuncuları dinlendirmesinin tartışıldığını ve bunun doğru olmadığını söyleyen Karaman, "Bazı insanların kulağına girsin diye söylüyorum. Benim 18 maçın üzerinde oynayan 10 oyuncum var. Trabzonspor hafta içi UEFA oynadı, dinlendirdi, şöyle oldu deniyor. Benim 18 maç oynayan 10'un üstünde oyuncum var. En azından sportif duruşa saygı duysunlar. Gerçeğimizi biz yaşayalım, onların hayal alemi varsa hayallerini kendileri yaşasınlar. Ekuban bile o kadar aradan sonra geldiğinde zorlandı. Ekuban 2 sprint sonrası duracak adam değil. Sturridge 33 günün üstüne 2 antrenman yaptı bizimle. Bazı oyuncularımıza fazla yük bindi, bozuldular ama oyun kimyamız giderken değişiklik yapmak istemedim." diye konuştu.

YORUMLAR 11
  • Khabib 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupa'da grup sonuncusu, ligde de kötülerin içinde iyi gibi gözüktü, 2. yarı kaçınılmaz düşüş
    Cevapla
  • MEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    hoca bırak bu felsefi lafları,şenol güneşin talebesi olduğun çok belli...takımın en kritik mevkisinde ve en iyisi denebilecek hosseini yi çıkartıp ekubanı almanın mantığı ne?kaldı ki hosseini çıktıysa daha sonra o mevkiye doğanı almanın mantığı ne?ekuban oyuna girecekse yokları oynayan wakame yada yusuf sarı çıkar bu kadar net...beraberliği vermek için elinden gelenin fazlasını yaptın
    Cevapla
  • Kuzu 4 yıl önce Şikayet Et
    Zorla Fb sporu şampiyon yapacaklar. Dengesizler.
    Cevapla
  • Kazim peker 4 yıl önce Şikayet Et
    Unal hocam keske su Daniel 10 dakika oynasaydi atacagi bi sut yeterdi bize
    Cevapla
  • şükrü ar 4 yıl önce Şikayet Et
    yazik unal hoca sana yazik keske macta olsaydın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle