Trabzonspor'dan Nazım Sangare atağı!

Pereira'ya alternatif arayan Trabzon'un, Antalyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 25 yaşındaki Nazım Sangare ile görüştüğü ve olumlu yanıt aldığı belirtildi.

Trabzonspor'dan Nazım Sangare atağı!
Trabzonspor'dan Nazım Sangare atağı!
GİRİŞ 29.11.2019 10:16 GÜNCELLEME 29.11.2019 10:16
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de futbolu ve aldığı sonuçlar ile şampiyon adayları arasına giren Trabzonspor Ocak'taki ara transferde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.

 

 

Bordo-Mavililer sağ bek Perreira'nın alternatifini de Antalyaspor'da buldu.Kırmızı-Beyazlı takımın Almanya doğumlu milli sağ beki Nazım Sangare ile görüşen Karadeniz ekibinin kurmayları ondan olumlu yanıt aldı.

Trabzon'un Sangare için Aralık sonuna doğru Antalya ile masaya oturmayı ve makul bir ücretle bu oyuncuyu renklerine katmayı planladığı öğrenildi.

 

 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 9
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    anadolu topçusu yine anadolu
    Cevapla
  • Aytekin 4 yıl önce Şikayet Et
    Antalyasporlu arkadaş. Şu saksını çalıştırda öyle yorum yaz. Makul fiyat hiç birşey almamaktan daha iyi. Zira Sangare nin sözleşmesi bitiyor. Yani devre arası sattın sattın. Satamadın zaten bedavaya gidecek. Ha , diyorsan ki, Trabzonspora makul fiyata vereceğine , İstanbul takımlarına bedavaya veririz daha iyi, o zamanda bunun adına en iyimser kelime ile enayilik denir. Yada yalakalık. Sen seç
    Cevapla
  • safkan antalyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    3 yıllık kontrat yaptı antalyaspor ile
    Cevapla
  • ANTALYASPORLU 4 yıl önce Şikayet Et
    trabzonspora bizden ekmek su dahi yok hadi başka kapıya zor durumuzdan faydalanıp adam almayın alacaksanız sezon sonu alın Nazım Sangareyi kimseye vermeyiz
    Cevapla
  • tunahanbc_ 4 yıl önce Şikayet Et
    SİZDEN İSTEYEN KİM :d
    Cevapla
  • levent 4 yıl önce Şikayet Et
    zor durumdan faydalnmak istemiyorlar. sezon sonu bedava almak yerine makulde olsa para kazanın diye size teklif yapıyorlar. sezon sonunu beklese beleşe alıcaklar azda olsa para kazanın diye devre arasında alalım diyorlar.
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    antalyaspor başkanı konuştu, saygılar başkan
    Cevapla
  • INADINA TRABZONSPOR 4 yıl önce Şikayet Et
    sana soracak degiliz.Kulup kabul ederse alacagiz.
    Cevapla
  • karahüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    he ama şimdi para ile sezon sonu el salla el salla.. kaldiki böyle defansif özellikli takimlarin beklerinden aşiri git gel oynayan takimlara oyuncu alinmaz..sen dua et ts adini ile ortami kizistiriyorlar .kapiyi sen baskanina göstermen gerekiyor satmak icin deliriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle