Ünal Karaman: 'Hiçbir rakipten korkmuyoruz'

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Getafe maçı öncesinde açıklamalar yaptı.

Ünal Karaman: 'Hiçbir rakipten korkmuyoruz'
Ünal Karaman: 'Hiçbir rakipten korkmuyoruz'
GİRİŞ 27.11.2019 18:52 GÜNCELLEME 27.11.2019 19:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Getafe maçı öncesinde Erce Kardeşler ile birlikte basının karşısını çıktı.

Ünal Karaman açıklamasında, "Biz oynayacağımız hiçbir rakipten korkmayız. Aynı zamanda haddimizi de biliriz. Avrupa Ligi'ndeyiz ama en güçsüz torbadaydık. Korkumuz yok ama durum değerlendirmesi var. Katılmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. Lisanslı her oyuncumuz formayı giymeye adaydır. Trabzonspor gerçeğini herkes biliyor. Birçok oyuncumuzun da olgunlaşması için bir fırsat olacaktır" dedi.

Transfer sorusu sorulurken, "Devre arasında her takım oyuncu gönderir, alır. Daha epey zaman var. Zaman zaman medyada bilgi olarak geliyor. Ünal Karaman şunu istedi, bunu istedi. Bu bilgiler yanlış. Buradan gidecek olan her para ülkemizin parası. Farklı isimler çıkınca kaymağını yiyecekleri sevindirir. Benim oyuncularım aslan gibi. Taraftarımız acıda da sevinçte de bizi yalnız bırakması" sözlerini kullandı.

 

 

ERCE KARDEŞLER: "TRABZON'DA MUTLUYUM"

Erce Kardeşler ise, "İddiamız olmasa da Trabzonspor sahaya kazanmak için çıkar. Bizim yarışımız kendimizle. Biz kendimizle ne kadar yarışırsak o kadar yukarı çıkarız. Bizim gibi rotasyon oyuncuları için bu maçlar önemlidir. Taraftarımız bizi desteklemeye gelsin. Oynamazsanız takım arkadaşınıza destek vermek zorundasınız, her zaman oynayamazsınız ama pozitif düşünüp arkadaşlarınızla olmalısınız. Bu kulüpte mutluyum, huzurluyum, Tatilde ailemin yanına gitmek istemiyorum. Geziyoruz, yaylalara çıkıyoruz. Burada gururluyum" açıklamasını yaptı

YORUMLAR 2
  • Derbeter 4 yıl önce Şikayet Et
    Zorunami kitti
    Cevapla
  • Fss15 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet avrupada alınan sonuçlar ortada.korkudan değil sanırım cesaretten bu sonuçlar
    Cevapla