Ahmet Ağaoğlu'ndan Uğurcan Çakır açıklaması

Trabzonspor, yetenekli kalecisi Uğurcan'ı 20 milyon Euro'dan aşağı bırakmak istemiyor. Peşinde Avrupa'nın dev kulüpleri var.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Uğurcan Çakır açıklaması
Ahmet Ağaoğlu'ndan Uğurcan Çakır açıklaması
GİRİŞ 17.11.2019 14:48 GÜNCELLEME 17.11.2019 14:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports'a verdii demeçte Uğurcan Çakır'ın istenilen ücretlerin ödenmesi durumunda satılabileceğine dair yeşil ışık yaktı.

Ağaoğlu, "40 milyon euro civarında olan maliyeti bir anda 16 milyon euroya, sezon sonunda da 13.5 milyon euroya çektik. Uğurcan, o takımın 3. kalecisiydi. Geçen sene kasım ayında kaleyi devraldı, 1 yıl içinde A milli oldu. 20'li eurolarla telaffuz edilen bir kaleci haline geldi." ifadelerini kullandı.

Sözlerini sürdüren Ağaoğlu, "Biz üretip satmak zorundayız. Trabzonspor Kulübü, her sene 10-20 Milyon Euro aralığında bir oyuncu üretip satmak zorunda." dedi.

"TRABZONSPOR, 20'DEN AŞAĞI BIRAKMAZ"

Daha önce RadyoSpor'a konuşan Uğurcan Çakır'ın menajeri Engin Kırkpınar, "Uğurcan Çakır göz önünde olan ve takip edilen bir kaleci. Devre arasında transfer olayları kolay olmuyor. Sezon sonunda ancak bir şeyler olabilir. Uğurcan'ın her zaman Avrupa hedefi var fakat şu lig olursa ya da bu takım olursa diye bir şey yok. Sadece Liverpool değil, 3-4 tane İngiliz, 3 tane İspanyol, 4 tane de Fransız kulübü Uğurcan'ı izliyor. Yusuf Yazıcı'dan sonra Trabzonspor'un 20 milyon Euro altında bir ücrete Uğurcan'ı göndereceğini düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • gürsel 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupada futbolcu bonservisleri rekorlar kırıyor, uğurcana 20milyon euro veren kulüp illa ki çıkacaktır. Trabzonspor üretip satmak zorunda
    Cevapla
  • Boztepe 52 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle fazlasini eder. Var sayim ayni. Sahis avrupada olsa ugur degil. Michael olsa 40 milyonda eder
    Cevapla