Nuri Albayrak'tan tepki: "Bunlar mafya"

Trabzonspor'un eski başkanlarından Nuri Albayrak, bordo-mavili takımın Alanyaspor maçı sonrası konuştu.

Nuri Albayrak'tan tepki: "Bunlar mafya"
Nuri Albayrak'tan tepki: "Bunlar mafya"
GİRİŞ 11.11.2019 13:09 GÜNCELLEME 11.11.2019 13:09
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor evinde Alanyaspor'u evinde tek golle gerçerken, bordo-mavili kulübün eski başkanlardan Nuri Albayrak karşılaşma sonrası Haber61'e açıklamalarda bulundu.

"BUNLAR MAFYA"

Hakemleri ağır sözlerle eleştiren Albayrak "Ben bu zihniyetin değişeceğine inanmıyorum. Bunlar mafya" sözlerini kullandı.

Ayrıca Nuri Albayrak "Bu hakemlerin zihniyeti düzelmeden Türkiye'de kimse futboldan zevk almayacak. Bunlar mafya. Bu işlerin düzeleceğini düşünmüyorum. Benim başkanlığı bırakmamın nedeni Trabzonspor-Sivasspor maçıydı. Bu adamlar düzelmez. Ben futboldan soğudum. Bu işin içine çok farklı şeyler girdi" ifadelerini kullandı.

"YABANCI HAKEME İYİ BAKARIM"

"Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) önemli değil" diyen Nuri Albayrak "Önemli olan dürüstlük. Burada başka bir düzen var, çok büyük rantlar yatıyor ve bu rantın içinde hakemler de var" ifadelerini kullandı.

Albayrak, "Yabancı hakemlere daha iyi bakarım. Yurt dışında hakemlerimiz güzel maçlar yürütüyorlar ama ülkemizde kafalarından bin bir türlü tilki dönüyor" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 13
  • Trabzonlu 4 yıl önce Şikayet Et
    yabanci getirsen ilk basta is yapar ama var olan sistem onlarida yanlarina ceker, olmasi gereken sistemi bitirmek, sistemden beslenen birkaç İstanbul takimini ligden düşürmek, bak o zaman tadindan yenmez futbol
    Cevapla
  • Ali aydar 4 yıl önce Şikayet Et
    1970 li yıllarda yabancı hakemler yönetiyordu değişen bir şey olmaz o yıllarda Eskişehirsporun şampiyonluğu heba edildi eskiler bilir.metin Oktay ın eskişehirsporun soyunma odası a girip özür dilemesi olayın canlı şahidi hala hayatta olan yaşayan o gğnkü Eskişehir sporun kaptanı şahit Prof.Dr Fethi Heper e sorula bilir.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    rize maçındaki hakemler mafya değil mi. işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz.
    Cevapla
  • vatandaş niyazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Fotbol denince akla mafya geliyor.
    Cevapla
  • caner 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum, hakemlerin hesabı başka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle