Trabzonspor'dan maç tekrarı başvurusu!

Trabzonspor, Göztepe maçında İzmir ekibinin attığı golde kural hatası olduğu iddiası ile maçın tekrarı için TFF'ye başvuruda bulundu.

Trabzonspor'dan maç tekrarı başvurusu!
Trabzonspor'dan maç tekrarı başvurusu!
GİRİŞ 06.11.2019 18:45 GÜNCELLEME 06.11.2019 18:53
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 10. haftasında kendi sahasında Göztepe'yi ağırlayan Trabzonspor, sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. Bordo-Mavililer, İzmir ekibinin golünde kural hatası olduğu iddiası ile TFF'ye başvuruda bulundu.

 

 

Karadeniz ekibi, Jeremo'un kaydettiği golün hazırlanışında Soner'in Mossoro'ya verdiği pasta hakem Fırat Aydınus'un sağ ayağını kaldırmasına rağmen topun yerdeki sol ayağına çarptığını iddia ediyor.

Yeni kural gereği hakeme top çarptığı anda oyunun durdurulup hakem atışıyla tekrar başlaması gerektiğine vurgu yapan Trabzonspor yönetimi, pozisyonda kural hatası yapıldığını ifade ediyor.

 

 

EKREM ŞİRİN: "ADALET BEKLİYORUZ"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Ekrem Şirin, Göztepe maçındaki kural hatası başvurusuyla ilgili olarak, "Hukuk çerçevesinde sonuna kadar sesimizi çıkarıyoruz, bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Bakıp göreceğiz açıkçası, umarım olumlu ve herkesi tatmin eden bir sonuç ortaya çıkar" dedi.

"UMARIM OLUMLU VE HERKESİ TATMİN EDEN BİR KARAR ÇIKAR"

Göztepe maçında kural hatası için başvuru yaptıklarını ve olumlu bir karar beklediklerini söyleyen Serdar Ekrem Şirin, "Başkanımız, genel sekreterimiz gerekli açıklamayı zaten yaptı. Hakkımız olmayan herhangi bir faul bile istemiyoruz, futbolda adalet istiyoruz. Hukuk çerçevesinde sonuna kadar sesimizi çıkarıyoruz, bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Bakıp göreceğiz açıkçası, umarım olumlu ve herkesi tatmin eden bir sonuç ortaya çıkar" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 41
  • hkn dmr 4 yıl önce Şikayet Et
    :)))) hakeme çarpan top yön değiştirir ise bu kural geçerli siz neyin kafasındasınız la. yenildiniz, adamlar size muazzam :) yendi. ağlamayın sızlamayın
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon taraftari gaza getirmek istiyor, Galatasaray Taraftari gaza getirmek istiyor. Hapishanelerden Fetö cüler serbest birakiliyor. Bu gidisat iyi degil !
    Cevapla
  • nune 4 yıl önce Şikayet Et
    bu neyin kafası laa :)
    Cevapla
  • Özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yuh yani ya yenildik demiyorlar
    Cevapla
  • Harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Çamura yatmak trabzona yakışmaz
    Cevapla
  • EneXDlAn 4 yıl önce Şikayet Et
    amma ağladınız ha. rize 1-0 öndeyken verilmeyen penaltısına niye gıkınız çıkmadı.
    Cevapla
  • AYKIRI 4 yıl önce Şikayet Et
    hakem hataları maç tekrarlatmıyor, ancak kural hatalarında tekrarlanabiliyor. misal ali haksız yere kırmızı görse sorun yok maç tekrarlanmaz. ancak ali faul yapsa mehmete kart gösterilse bu maç tekrarı yaptırır.
    Cevapla
  • caner 4 yıl önce Şikayet Et
    rüyanda gördün herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle