UEFA'dan Trabzonspor'a ceza

Trabzonspor Kulübü, Sparta Prag maçında yaşanan olaylardan dolayı UEFA tarafından tribün kapatma cezası aldıklarını açıkladı.

UEFA'dan Trabzonspor'a ceza
UEFA'dan Trabzonspor'a ceza
GİRİŞ 02.10.2019 14:10 GÜNCELLEME 02.10.2019 16:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, UEFA Disiplin Kurulu tarafından, Sparta Prag ile Medical Park Stadı’nda oynanan karşılaşmada, güney kale arkasındaki bazı bloklardan atılan yabancı maddeler nedeniyle tribün kapatma cezası verildiğini açıkladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, 3 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda oynanacak FC Basel karşılaşmasında Güney Kale Arkası Üst A Blok, Güney Kale Arkası Üst G Blok, Güney Kale Arkası Alt I, J, K ve L bloklarının bloke edildiği, ilgili tribünlere kesinlikle taraftar girişinin olmayacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, benzeri bir eylemin tekrarlanması halinde daha ağır bir ceza ile karşılaşılacağı vurgulandı, tüm taraftarların gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

 

 

YORUMLAR 4
  • Dadas25 4 yıl önce Şikayet Et
    Asıl cezayı CAS dan alacak. Fenerbahceden haksız yere aldığı 2011 şampiyonluk parasını iade edecek. 2011 yılı şampiyonu FENERBAHÇE dır.
    Cevapla
  • no name 4 yıl önce Şikayet Et
    yok ya
    Cevapla
  • Selma 4 yıl önce Şikayet Et
    Söz konusu Türk takımı ya basın cezayı.
    Cevapla
  • BÜLENT 4 yıl önce Şikayet Et
    hiçbie aeyircinin hangi maçta olursa olsun eğer kendi takımını düşünüyorsa taraftar rakiplerede saygılı olması lazım bak örnek trabzon ne yaptı seyirci trabzona ihanet etti ceza aldı trabzon olmaması lazım ben fenerli olarak böyle düşünüyom bizim de takım otobüsü kurşunlandı çok yanlış şeyler bunlar
    Cevapla