Onazi'den itiraf! 'Gözlerimi kapattığım zaman...'

Trabzonspor'un Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi, İtalyan medyasına yaptığı açıklamada Lazio hakkında itiraflarda bulundu.

Onazi'den itiraf! 'Gözlerimi kapattığım zaman...'
Onazi'den itiraf! 'Gözlerimi kapattığım zaman...'
GİRİŞ 29.09.2019 17:35 GÜNCELLEME 29.09.2019 17:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2016 Yılında Trabzonspor'a 3.5 milyon euro transfer bedeliyle transfer olan fakat geçen sezon aşil tendonundan sakatlanarak sahalardan uzak kalan Ogenyi Onazi'den açıklamalar geldi.

 

 

''GÖZLERİMİ KAPATTIĞIM ZAMAN''

İtalya'da Lazio ile geçirdiği günler hakkında konuşan Onazi, ''Gözlerimi kapattığım zaman onca yıla rağmen Lazio'yu görüyorum. Bu renkler ile kazandıklarımı asla unutmayacağım. Bana teknik direktörler hakkında tercihimi sormayın. Inzaghi'den bir şeyler öğrenemediğim için çok üzgünüm. Petkovic bir modern futbol dehası. Benim gelişimimde payı büyük. Ayrılmaya karar vermemiş olsaydım, Inzaghi'den çok şey öğrenebilirdim. Lazio kariyerim bu şekilde sonlandığı için üzgünüm.'' sözlerini kullandı.

 

 

''BORCUMU GERİ ÖDEME ZAMANI''

Sakatlığını atlatan ve dönmek için sabırsızlandığını belirten Nijeryalı orta saha ''Kariyerimde bir çok güzel ve kötü anılar var. Kötü anılara aşil tendonumun kopmasını örnek verebilirim. Yaklaşık 1 yıl oldu ve şu an iyiyim. Benim için zor bir 8 aydı. Forma girmeye çalışıyorum. Şimdi bana olan güvenlerini ve borcumu geri ödeme zamanı.'' dedi.

''ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAR…''

Eski takımı Lazio'ya dönebileceğinin de sinyallerini veren Onazi, ''Lazio'ya kesinlikle geri dönmek isterim. Umarım takım olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynar ve geçen sezonun üzerine koyarız. Gelecekte Lazio'ya daha güçlü ve olgun şekilde geri dönmeyi arzuluyorum.'' şeklinde konuştu.

Ogenyi Onazi, Trabzonspor formasıyla toplam 77 maça çıkarken 7'de gol kaydetti.

YORUMLAR 1
  • laz 4 yıl önce Şikayet Et
    sen önce trabzonspora geri dön sakattin tmm anladik ama once tsye borcunu ode ve oyna
    Cevapla