Ahmet Ağaoğlu'dan Karaman açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün mali durumu ve teknik direktör Ünal Karaman ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'dan Karaman açıklaması!
Ahmet Ağaoğlu'dan Karaman açıklaması!
GİRİŞ 27.09.2019 11:43 GÜNCELLEME 27.09.2019 12:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Ünal Karaman'a güvenlerinin tam olduğunu vurguladı ve "Teknik direktörümüz Ünal Karaman ile sözleşme imzalarken çok sayıda kriteri göz önüne aldık. Ünal Karaman'a inancımız ve güvenimiz tam. İstikrarın olmadığı yerde başarının da gelmesi mümkün değildir. Ünal Karaman ile ilgili yapılan eleştiriler çok yersiz ve haksızdır. Trabzonspor hiçbir şekilde zirve yarışının arkasında kalmayacaktır." açıklamasında bulundu.

 

 

Trabzonspor'u çok büyük sıkıntılar içerisinde aldık

Ağaoğlu, mali durum ile ilgili de "Trabzonspor'u çok büyük sıkıntılar içerisinde aldık ancak şu anki geldiğimiz durum biraz daha rahat. Finansal olarak adım atması mümkün olmayan Trabzonspor'dan bugünlere geldi. Finansal yeniden yapılandırmanın en önemli aktörü Trabzonspor Kulübü olmuştur. Trabzonspor'un elde edeceği tüm gelirlerin yüzde 70'i borç ödemelerine ayrılıyor. Bugün futbolcularımızın maaşları en fazla 6-7 gün gecikmeli olarak ödenmektedir." dedi.

 

 

YORUMLAR 3
  • Özer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ünala bizimde insan olarak güvenimiz tamdır ama hoca olarak pek güvenemiyecem çünki hoca oyuncu değiştirir maç kazanır bizim hoca oyuncu değiştirmeyi ve hangi oyuncuyu değiştireceğini bilmediği için maç kaybediyoruz sadece onun hataları bize pahalıya patlıyor
    Cevapla
  • Aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncu varda değiştirmemiş sanki biraz dürüst olalım
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırak zirveyi yarısını göremez... Futbolcular mezar taşı gibi pas yok şut yok ortta saha yok
    Cevapla