AEK'da Trabzonspor maçı öncesi şok!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi AEK'da görevine son verilmesi beklenilen teknik direktör Miguel Cardoso, yerine son idmanda Nikos Kostenoglou takımın başında yer aldı.

AEK'da Trabzonspor maçı öncesi şok!
AEK'da Trabzonspor maçı öncesi şok!
GİRİŞ 27.08.2019 18:36 GÜNCELLEME 27.08.2019 18:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında perşembe günü Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan AEK'da sıcak saatler yaşanıyor.

 

 

İç sahada Trabzonspor'a 3-1 kaybedilen maçın ardından hafta sonu lige de kendi sahasında Xanthi'ye 2-1 kaybederek başlayan Yunan ekibinde sportif direktör Nikolaos Lyberopoulos istifa dilekçesini yönetime sundu. Lyberopoulos'un istifasını kabul eden AEK yönetimi bugün yaptığı açıklamada İlija İvic'in göreve getirildiğini açıkladı.

AEK, TRABZONSPOR MAÇINA GEÇİCİ ANTRENÖR İLE ÇIKACAK

 

 

Dün yapılan idmanda yer almayan Portekizli teknik adamın yerine takımı Nikos Kostenoglou çalıştırdı. Ayrıca AEK resmi internet sitesinden yapılan açıklamada perşembe günü oynanacak karşılaşma öncesi, yarın düzenlenecek basın toplantısına Kostenoglou'nun katılacağı açıklandı. Teknik direktör Miguel Cardoso'nun oyuncularla arasının açık olduğu ve UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turunda Craiova karşısında oynanan rövanş maçından sonra oyuncularla tartışma yaşadığı iddia edilmişti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor AEK takımına 7 gol atacaktır inşallah amin Allah'ın izniyle Bismillahirrahmanirrahim UEFA kupası da Trabzonspor'un ve de kıtalararası futbol şampiyonasına katılacaktır TRABZONSPOR
    Cevapla
  • Gürbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir fb li olarak avrupada gönlümde duam da trabzo spor icindir Ama haftasonu fenerbahceden yanayim kizmasin tirazonlu kardeslerim siz avrupayi insallah kupayla kapatirsiniz bizde türkiye ligini her ikimizede bol şans dilerim
    Cevapla
  • Sınıf öğretmeni 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor AEK takımına 7 gol atacaktır inşallah amin Allah'ın izniyle Bismillahirrahmanirrahim
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor rehavete kapılmaz inşallah.
    Cevapla
  • Kamu yönetimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor AEK takımına 7 gol atacaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle