İngilizler, Trabzonspor'u konuşuyor!

Daniel Sturridge hamlesiyle tüm Avrupa'yı ayağa kaldıran Trabzonspor, İngiltere'de büyük yankı uyandırdı.

İngilizler, Trabzonspor'u konuşuyor!
İngilizler, Trabzonspor'u konuşuyor!
GİRİŞ 23.08.2019 10:08 GÜNCELLEME 23.08.2019 11:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da Daniel Sturridge heyecanı yaşanıyor. Liverpool ile sözleşmesi biten ve boşa çıkan Sturridge'i kadrosuna katan bordo-mavililer, İngiltere'deen fazla konuşulan kulüp oldu. Son iki günde, İngiliz forvetin Karadeniz ekibine imza atması büyük yankı uyandırdı.

MANŞETLERDE TRABZONSPOR VAR

Tüm Avrupa basınının konuştuğu Trabzonspor-Sturridge transferi Ada basınında geniş yer aldı. Daily Mail, Telegraph, Mirror ve Guardian gazetelerinde detaylı bir şekilde ele alınan transfer haberi, Liverpool Echo'da da manşetten verildi. BBC ise farklı bir yönden haberi ele aldı. 29 yaşındaki futbolcunun bordo- mavililere gitmesini öne çıkaran BBC, daha önce Türkiye'ye gitmiş İngiliz yıldızları sıraladı. FOX Sports'ta da Sturridge'in kariyerinde yeni bir sayfa açtığı aktarılıp, transferin bedelsiz olduğu vurgulandı. 

Daniel Sturridge ayrıca Liverpool taraftarlarına yakın haber sitelerinde en fazla konuşulan konu olarak göze çarptı.

BÜYÜK KARİYER

Bordo-mavili takımın transfer ettiği dünyaca ünlü futbolcu Daniel Sturridge, kariyeriyle dikkat çekiyor. İngiltere'de Manchester City, Chelsea, West Bromwich, Liverpool ve Bolton gibi önemli kulüplerin formasını giyen 29 yaşındaki golcü, önemli başarılar elde etti. Chelsea ile Premier Lig, FA Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu gören Sturridge, geçen yıl da Liverpool'un Şampiyonlar Ligi'nde zirveye çıkan kadrosunda yer aldı. 2015-16 sezonunda da Liverpool'la Avrupa Ligi'nde final oynayan İngiliz yıldız, kulüp kariyerinde toplamda 306 maça çıkıp 105 gol attı. İngiltere ile 2014 Dünya Kupası ve EURO 2016'da da boy gösteren Sturridge, milli forma altında 26 maçta 8 gol kaydetti.

 

 

YORUMLAR 5
  • ALİ 4 yıl önce Şikayet Et
    YARİM YARİM İYİ OYNA MAÇ SONU KOLBASTI VAR HORON DA TEPERSİN İKİ ÜÇ YÖRESEL OYUN ÖĞRETİRİZ YETERKİ MAÇI KAZANALIM .Görcez seni
    Cevapla
  • fener1907 4 yıl önce Şikayet Et
    Şahin kardeş fazla abartma Roberto Carlos sneijder Drogba anelka gibi adamlar geldi bu ülkeye bu adamların yanında sturridge nin adı bile geçmez.
    Cevapla
  • Şahin KoMaT 4 yıl önce Şikayet Et
    yılın değil türkiye tarihinin en kariyerli futbolcusu olmuştur buda böyle biline
    Cevapla
  • hahah 4 yıl önce Şikayet Et
    ahahahahahahahahahahaha bi tane büyük transfer yaptınız hemen havalara girdiniz zaten 40 yılda bir şammpiyon oluyorsunuz
    Cevapla
  • 27-61 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim basında varsa yoksa falcao haberi var. inadına şampiyon olur inşaallah TS.
    Cevapla