Ünal Karaman'dan 'Destan yazdınız' sözüne cevap

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, AEK karşısında deplasmanda gelen 3-1'lik galibiyet sonrası yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Ünal Karaman'dan 'Destan yazdınız' sözüne cevap
Ünal Karaman'dan 'Destan yazdınız' sözüne cevap
GİRİŞ 22.08.2019 23:51 GÜNCELLEME 23.08.2019 00:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trabzonpor'da teknik direktör Ünal Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Ülkemiz adına 3-1'lik skor iyi bir kazanım." ifadesini kullanarak, "Ülkeden uzak olmamız bir şeyi değiştirmiyor. Orada acı ve gözyaşı varsa, tabii ki ona katılacağız. Şehitlerimiz var, makamları zaten cennet. Ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

"HENÜZ YAZILAN BİR DESTAN YOK"

'Bir destan yazdınız' sözleri üzerine Ünal Karaman, "Henüz yazılan bir destan yok. Biz doğru oynamaya çalışıyoruz. Önemli bir avantajla dönüyoruz ama iki ayaklı maçlarda hiçbir şey bitmiş değildir. Aynı şekilde, aynı disiplinle devam etmemiz gerekiyor. Son vuruşlarda, paslarda dikkatli olabilsek daha farklı bir skor alabilirdik" cevabını verdi.

Deneyimli teknik adam, "Oyuncularımın, bu yoğun fikstürde yorulmalarına rağmen verdikleri mücadeleden dolayı memnunum." ifadelerini kullandı.

"DÜŞTÜĞÜMÜZ ZAMANLAR OLACAK"

Trabzonspor taraftarlarına da mesaj yollayan Ünal Karaman, "Trabzonspor taraftarları da bizlere inanmaya devam etsinler. Düştüğümüz zamanlar olacak ki düşenin yanında olup samimi desteklerine devam etsinler" sözleriyle konuşmasını noktaladı.

 

 

YORUMLAR 14
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    adamsın ünal karaman
    Cevapla
  • trk 4 yıl önce Şikayet Et
    dam gibi adamdır ünal karaman
    Cevapla
  • bayram turhan 4 yıl önce Şikayet Et
    adamsın ünal baba..ben bir galatasaraylıyım ama gevuru devirdiniz dışarda her zaman birlik olmalıyız tranzonumuz inşaallah kupaya kadar gider...
    Cevapla
  • MALATYALI 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatyadan sevgiler. UEFA da ve ligde başarılar Kardeş Takım
    Cevapla
  • oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    2 sene ye kadar hermaç izlediğimde sinir hastası olurdum şimdi izlerken geriye düştüğümüzde bile rahatım böyle dik oynasınlar yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle