Trabzonspor idmanında Sturridge dansı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın deplasmanda Yunanistan temsilcisi AEK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavililerin antrenmanına takımın yeni golcüsü Daniel Sturridge'in dansı damga vurdu.

GİRİŞ 21.08.2019 20:12 GÜNCELLEME 21.08.2019 20:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, karşılaşmanın oynanacağı OAKA Spyros Louis Stadı'nda Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde bir çalışma gerçekleştirdi. AEK maçı öncesi son çalışmasını gerçekleştiren bordo-mavili takımın antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu. 

Antrenmana Daniel Sturridge dansı 

 

 

Koşuyla başlayan idman, pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise AEK müsabakasının taktik provasının yapılırken, bordo-mavililerin antrenmanın başında takımın yeni transferi Daniel Sturridge'nin meşhur gol dansı damga vurdu. Antrenmanın başında bordo-mavililerin orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak ile yeni transfer Daniel Sturridge'nin gol sevinçlerini dansla yapmaları büyük ilgi çekerken, Joao Pereira ve bazı oyuncuların da Sturridge'nin dansına eşlik ettikleri gözlendi. 

YORUMLAR 4
  • semih19o7 4 yıl önce Şikayet Et
    ee ben dans falan göremedim
    Cevapla
  • veli 4 yıl önce Şikayet Et
    özgüveni ultrayüksek .ligde maçlara çıkmaya başlasın havasını alırlar .burayı çok kolay sanıyo.
    Cevapla
  • FurSeL 4 yıl önce Şikayet Et
    aman ne danss...!
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne bombası nükleer bomba bu
    Cevapla