Trabzon'da Yusuf Yazıcı'ya coşkulu veda!

Fransa’nın Lille kulübüyle transfer görüşmesi yapmak için Trabzon’dan ayrılan Yusuf Yazıcı'yı taraftarlar Fransa’ya coşkuyla uğurladı.

GİRİŞ 05.08.2019 09:35 GÜNCELLEME 05.08.2019 09:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili kulüpten ayrılma kararını açıklayan Yusuf Yazıcı’yı Trabzon Havalimanı’nda çok sayıda Trabzonspor taraftarı yolcu etti. Yazıcı’yı havaalanında pankart açarak meşalelerle karşılayan taraftarlar, sarılarak helalleştikleri oyuncuyla fotoğraf çektirdi. 

Taraftarlara teşekkür etti 

 

 

Taraftarlara kendisini yolcu etmeye geldikleri için teşekkür eden Yusuf Yazıcı, "Şunu unutmayın ki ben gidiyorsam sizlerin sayesinde transfer oluyorum. Sizler benim her şeyimsiniz. Sizler benim kalbimdesiniz. Bir Erdoğdulu arkadaşınız olarak, bir kardeşiniz olarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye gidiyorum. Lütfen desteğinizi esirgemeyin" diye konuştu. 

Üçlü çektirdi 

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı, Fransa’ya hareket etmeden önce bordo-mavili taraftarların isteğini de kırmadı. Havaalanı gidiş terminalinde bordo-mavili taraftarlara üçlü çektiren genç oyuncu onlarla birlikte sevince ortak oldu. 
Gece saat 02:25’de Trabzon’dan İstanbul’a hareket eden oyuncu buradan da Fransa’ya hareket ederek Lille kulübüyle transfer görüşmesi yapacak. 

 

 

YORUMLAR 4
  • laz 4 yıl önce Şikayet Et
    yolun acik olsun yusufum
    Cevapla
  • Helal olsun yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana bir carsi gurubu taraftari olarak seni kutluyorum cok akilli dürüst saygili bir efendi furbolcusun helal yusuf carsi da arkanda
    Cevapla
  • Cüneyt AVAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun TRABZON taraftarı kendisine yakışanı yapmış. Yusuf um yolun da bahtın da açık olsun. Unutma sadece TRABZON değil Tüm TÜRKİYE seninle gurur duyuyor.
    Cevapla
  • Arafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Yolun ve bahtın açık olsun.
    Cevapla