Yusuf Yazıcı transferinde görüşmeler tıkandı!

Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'nın transferi için İstanbul'da bulunan Lille kulübünün Sportif Direktörü Luis Campos, Türkiye'den ayrıldı.

Yusuf Yazıcı transferinde görüşmeler tıkandı!
Yusuf Yazıcı transferinde görüşmeler tıkandı!
GİRİŞ 03.08.2019 15:21 GÜNCELLEME 04.08.2019 09:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'nın transferi için İstanbul'da bulunan Lille kulübünün Sportif Direktörü Luis Campos, Türkiye'den ayrıldı.

TRT SPOR'un haberine göre, uzun süredir milli futbolcuyu kadrosuna katmak için uğraşan Campos, İstanbul'da Trabzonspor yöneticileri ve Yusuf Yazıcı'nın menajeriyle görüşmelerde bulundu ancak transferi sonuca ulaştıramadı. Sabah saatlerinde Türkiye'den ayrılan Campos, Yusuf Yazıcı transferi ile ilgili soruları cevapsız bıraktı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da yaptığı açıklamada, Lille kulübünün teklifinin 15 milyon euro olduğunu ve bunu kabul etmediklerini belirtmişti.

15 milyon euroya vermedik"

"Lille 80 milyon avroya rekor bir oyuncu satışı gerçekleştirdi. Bu, Yusuf Yazıcı'nın transferiyle ilgili rakamın artmasını sağlayabilir mi?" sorusu üzerine başkan Ağaoğlu şunları kaydetti:

"O konuyla alakalı olarak şu anda bir açıklama yapmam doğru olmaz ama Lille Kulübünün ilgisinin devam ettiğini söylemem herhalde yeterli. Sürekli olarak o transferi sıcak tutuyorlar. Görüşmeler devam ediyor ama bizim de burada tavrımız belli. Şunu da söyleyeyim, herkes bu konuyla alakalı bir şeyler yazıp çiziyor. Telaffuz edilen rakamlar Lille Kulübünün teklif etmiş olduğu rakamlar değil. Lille Kulübü ilk teklifi üzerinde ısrarcı, biz de aynı şekilde ısrarcıyız. Böyle bir teklif ile bu transferin gerçekleşmesi mümkün değil. Onların teklifi 15 milyon avro. Biz çok istiyoruz. İstemenin sonu yok biliyorsunuz. Bizim istediğimiz rakamlarla onların önerdiği rakamlar arasında ciddi bir fark var"

 

 

YORUMLAR 11
  • yazoğlum 4 yıl önce Şikayet Et
    paniğe gerek yok benim bildiğim iyi oyuncular herzaman iyi oynar seneye rahat 25 milyon euroya gider ya da daha fazla inşaellah yönetim iyi iş yapıyor hemde gençlere örnek aferim TSye bu arada ben FBliyim
    Cevapla
  • erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    bende galtasaraylı olarak seni tasdikliyorum
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    hint kumaşı oldu bu da. seneye galatasaray 3'e alır
    Cevapla
  • taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    hahahahaha(!)
    Cevapla
  • Abdullah 46&61 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene kalmalı Yusuf
    Cevapla
  • yazzik 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon ne yapmaya çalışıyor Yusuf un kariyeri ile oynuyorlar ..... ve kulüp sanki borcsuz sonradan da satamazsan seni kulübe değil Trabzona bile sokmasinlar
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyi ki vermedi. Yusuf yazıcı min 25 mn. Çantada keklik gördüler. Yine gelecekler transfer sezonunun bitmesine daha 1 ay var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle