Trabzonspor, Bony ile pazarlık masasında!

Trabzonspor'da bugün düğüm atılması beklenen ismin bonservisi elinde olan Fildişili yıldız golcü Wilfried Bony olduğu öğrenildi. 30 yaşındaki isimle ücret pazarlığında sona gelindi.

Trabzonspor, Bony ile pazarlık masasında!
Trabzonspor, Bony ile pazarlık masasında!
GİRİŞ 24.07.2019 10:08 GÜNCELLEME 24.07.2019 10:16

Trabzonspor'da camianın gözü kulağı yeni golcüde. Avusturya kampında deyim yerindeyse takımla birlikte yatıp kalkan başkan Ahmet Ağaoğlu, forvet konusunda çarşamba günü düğümü atacaklarını söylemişti. 

Fiyatının artmaması adına isim söylenmezken Trabzonspor'un listesinde öne çıkan forvetin Wilfried Bony olduğu öğrenildi. Son olarak Swensea'nin Katar ekibi el-Arabi'ye kiraladığı 30 yaşındaki Fildişili golcüde sona gelindiği belirtildi. Oyuncunun bonservisinin elinde olması ise bordo-mavili yönetimin en büyük tercih sebebi.

Başkan'ın Santini yorumu

Çünkü bordo-mavililerin transfer gündemine Anderlecht forması giyen ve 2021'e kadar mukavelesi bulunan Ivan Santini de gelmişti. Ve başkan Ağaoğlu'nun Santini'nin adının sorulması üzerine "Olsa bile evet demem. Bu konuda ağzım sıkı. Santini bonservis ücreti olan bir oyuncu. Biz genellikle bonservis ücreti vermekten hoşlanmayan demeyeceğim ama şartlar gereği kaçınan kulübüz. Onun için forvet konusundaki çalışmalar uzun sürdü. Ama kısa sürede istediğimiz gibi sonuçlanacağını düşünüyoruz" demişti.

Satışa çıkacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu tabiri caizse ayakkabıdan bile yağ çıkarıyor. Başkan geçtiğimiz günlerde idmanda Abdülkadir Ömür'e ayakkabısını vermiş ve gündem olmuştu. Dün de başkanın ayağında o ayakkabı vardı. Ve o ayakkabıya Abdülkadir Ömür imzasını attı. Başkan imzalı spor ayakkabıyı açık artırmaya çıkarıp satacak. (Türkiye)