Trabzonspor'a sürpriz golcü!

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor kurmaylarının Ludogorest'de forma giyen Rumen futbolcu Claudiu Andrei Keseru için de girişimlerde bulundukları ortaya çıktı.

Trabzonspor'a sürpriz golcü!
Trabzonspor'a sürpriz golcü!
GİRİŞ 22.07.2019 16:47 GÜNCELLEME 22.07.2019 16:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bulgar ekibi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Keseru'yu kadrosuna katmak isteyen Bordo mavili yöneticilerin Ludogorest ile 1 yıl sözleşmesi bulunan ve 500 bin Euro fesih bedeli bulunan Rumen golcünün bonservisini kendisinin almasını beklediği belirtildi.



Golcü oyuncu ise Bordo mavili ekipten yıllık 1,2 milyon Euro talep etti. Karadeniz temsilcisi fiyatta indirim beklerken Rumen golcü ile anlaşmanın zeminini arıyor. Claudiu Keseru bu sezon 49 maçta 24 gol kaydederken 6 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    alın alın hiç durmayın hatta imkan varsa kostov var onuda yanına alın adamlar gol kıralı erzurumsporlu olarak destekliyorum kardeş trabzonu ikisinide biz alamdık ve birilerinin sayesinde düşürüldük ligden hiç kaçırmayın derim
    Cevapla
  • Oba 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu yahu?hemde 1.2 m euro bırakın bu işleri .bu adam kaç yaşında ne başarısı varki.Bulgar ligi klasmanda kaçıncı sırada. Doldurduk yine 3 sınıf adamları kadroya.
    Cevapla