Ağaoğlu'nun Monaco'ya verdiği şok cevap!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Monaco'yla yaptığı transfer görüşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 24.06.2019 12:15 GÜNCELLEME 24.06.2019 12:17
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Monaco'nun Abdülkadir Ömür'e yaptığı transfer teklifi sonrasında Fransız kulübünün yetkililerine, "Bana bu teklifi getirdikleri zaman 'Ben size 25 milyon avro nakit vereyim, bana bir tane daha Abdülkadir Ömür getirin' dedim. Varsa getirin. Birbirlerine bakıyorlar... Yok..." yanıtını verdiğini söyledi. 

 

 

Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamada, Yusuf Yazıcı'ya Lille'den, Abdülkadir Ömür'e de Monaco'dan transfer teklifi geldiğini belirterek, "İkisi için de resmi teklif geldi. Birisi Monaco, birisi Lille, Birisi Ömür birisi de Yazıcı için. Allah'tan fazla zikredilmiyor. Uğurcan'a da gelen teklifler var." dedi. 

Ağaoğlu, "Monaco'dan Abdülkadir'e 16 milyon avro ve bonuslar, Yusuf'a da Lille'den 12 milyon avroluk teklifler mi geldi?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

 

 

"Onların (Monaco) teklifi o doğrultuda veya biraz daha üzerine çıkabilirdi ama oyuncumuzu bu sene itibarıyla satmayı düşünmediğimizi söyledim. Onların o teklifi yapmalarına bile fırsat kalmadı. Kulübün mali durumunu göz önünde bulundurduğunuz zaman, her teklifi kulübün menfaatleri doğrultusunda düşünmelisiniz. İki oyuncumuza da yapılan teklifleri gerçek dışı görüyorum. Oyuncularımızın gerçek piyasa değerini yansıttığına inanmıyorum. Yusuf'a yapılan teklife de 12 civarı diyelim. Reel olarak 10 da bilmem nereye katılırsa 1 milyon daha.. Bu da biraz komik oluyor, işte Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak 1 milyon avro daha.. ne yapacağız bir taraftan ligde zirve mücadelesi verirken, taraftarlarımızla birlikte diğer taraftan sizin maçınıza gelip, bir de Şampiyonlar Ligi'ne katılmanız için hem taraftar hem kulüp hem de dua desteği mi vereceğiz... Dua ettiğimiz zaman, Allahım Trabzonspor diye başlıyoruz, onun yanına da bir de Fransa'daki, İspanya'daki kulübü mü ekleyeceğiz. Allah katında da fazla kabul göreceğini zannetmiyorum." 

"Ligimiz Avrupa'da belki 7-8. sırada ama siz gelip de Türkiye'nin en değerli iki genç ve istikbal vaadeden oyuncusuna bu rakamları telaffuz ettiğiniz zaman, bu rakamlar ileriye dönük olarak da hem Trabzonspor'un hem de diğer kulüplerin satacağı oyuncular açısından baz teklif edecek." sözlerini kullanan Trabzonspor Başkanı, "Ülkenin en değerli oyuncusunu 20 milyon avroya aldık, x spor takımında oynayan Mehmet de o seviyelerde sana 15 milyon derler. Ülke futbolunu ya da ülkedeki yetenekli futbolcuların da değerini aşağıya çekmiş oluruz. 10-16-19 milyon avroluk tekliflerle gelirlerse bunlar Trabzonspor Kulübü yönetimi tarafından ciddiye alınacak teklifler değildir." ifadelerine yer verdi.  

Abdülkadir'in çok özel yetenekleri sahip bir oyuncu olduğunun altını çizen Ahmet Ağaoğlu, "Bu teklifi getirdikleri zaman 'Ben size 25 milyon avro nakit vereyim, bana bir tane daha Abdülkadir Ömür getirin' dedim. Varsa getirin. Birbirlerine bakıyorlar... Yok... O yetenekte Avrupa'da o yaş grubunda tahmin ediyorum 10-15 oyuncu var. Ama Abdülkadir'de benim şu anda kelimelerle ifade edemeyeceğim, daha doğrusu doğru kelimeyi henüz bulamadığım iki üç tane daha artı var. Bırakın öyle bir yeteneği, o yeteneği ifade edebilecek kelime henüz ne Türkçe'de ne İngilizce'de ne de Fransızca'da mevcut. İnşallah bir gün o kelimelerin ne olduğunu bulabilirim. Onun için paranın ötesinde, Abdülkadir'in yurt dışına gitmesi için önünde zamanı var." şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 22
  • ekonmist61 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın başkan
    Cevapla
  • necip 4 yıl önce Şikayet Et
    abartma seneye elinizde patlamasın
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    ula usagum, sen ne deysun dau ? Bu hic birsey bilmiyoya ya lau. Sans eseri Milyoner olmus. Türkiye Avrupada 7.8. degil 10. sirada, bunu misal bilmen lazim. Abdülkadir i anladiktan, Yusuf 15 milyon etmez cünkü defansif yönü cok zayif. Ama Agaoglu TS a para lazim degil biz zenginiz diyorsa satmasin. Abdülkadir 30 dan asaga bende satmazdim.
    Cevapla
  • arnold civardagezer 4 yıl önce Şikayet Et
    hep satarsınız zaten, sonrada şampiyon olamadık hakemler yüzünden diye yakınırsınız. )))
    Cevapla
  • İsa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah başkan dediğin doğru da bu ülke Abdülkadir ve Yusuf gibi ve hatta onlardan daha yetenekli ne oyuncular gördü ama maalesef bizim oyuncularda istikrar yok parayı gören şımarıyor umarım bunlar öyle çıkmaz ve sen onları dediğindende fazla fiyata satarsın inşallah elinde kalmaz.
    Cevapla
  • Murat91 4 yıl önce Şikayet Et
    Bahsettihiniz o kulublerin verebilecegi miktarlar anca o kadar. Buyuk butceli kulupler turkiyeden para verip futbolcu almaz. Siz 16 ya satarsiniz seneye fransiz takimi 25 30 à satar gecer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle