Trabzonspor'a tepki! 'Türk futbolunun sonu...'

Altınordu, resmi sitesinden bir açıklama yayınlayarak altyapısında forma giyen Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz'ü kendilerine bilgi verilmeden transfer eden Trabzonspor'a tepki gösterdi.

Trabzonspor'a tepki! 'Türk futbolunun sonu...'
Trabzonspor'a tepki! 'Türk futbolunun sonu...'
GİRİŞ 20.06.2019 10:58 GÜNCELLEME 20.06.2019 14:43
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Altınordu'nun açıklaması şu şekilde:

 

 

Altınordu Futbol Akademisi'nde (ALFA) eğitimlerini sürdüren, yıllarca emek verip üzerine titrediğimiz iki gencimiz Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz, Trabzonspor tarafından kulübümüze bilgi bile verilmeden "etik dışı" bir şekilde transfer edildi. Kağıt üzerinde "yasal" gibi görünen bu hareketin, ne yazık ki toplumun yazılı olmayan ve bizleri ayakta tutan değerlerinin derinden yaralanmasına neden olduğunu belirtmek isteriz. 

Kulübümuzü "yok sayarak" yapılan bu davranış,  "Aileler bize gelip çocuklarını Trabzonspor'a vermek istediler" şeklinde açıklanacak kadar basit değildir. Trabzonspor, Türk futbolunun belki de sonunu hazırlayacak çok tehlikeli bir yol açmış ve öz kaynak sistemi dibine dinamit koymuştur. Üzerine basa basa belirtmek isteriz ki, bugünden itibaren, cebine 15-20 milyon TL koyacak bir çılgının, yıllarca emek verilen gençleri birer birer satın alamayacağının garantisini kimse veremez. 

 

 

Bugün biz, evlatlarımızı kaybetmenin tarif edilemez üzüntüsünü yaşıyoruz. Yarın belki aynı sonla Trabzonspor veya bir başkası karşılaşacak.

Çocukken "komşunun bahçesinden meyve çalmak" kadar masum sayılamayacak bu tarz davranışları bırakmalı, çocuklarımıza örnek olacak etik değerlerimizi yeniden hatırlamalı ve Türk futbolunda yeni bir dönemi el birliğiyle başlatmalıyız. 

YORUMLAR 42
  • TS61 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin yancısı Altınordu; istanbul takımlarına yancılık yapmasanız sitem ve şikayetinizin bir anlamı olurdu...
    Cevapla
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca Galatasaray'ın altyapı görevini yaptığınızı unutmadık
    Cevapla
  • TOSUN 4 yıl önce Şikayet Et
    bunu kimse savunamaz ayıp koskoca ts resmen başka adı yok emek hırsızı yazık
    Cevapla
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporun transfer etmeye değer bulacağı oyuncuların varsa sözleşme yapacaksın.
    Cevapla
  • emir 4 yıl önce Şikayet Et
    altınordunun u16 ve u17 takımında 35 topçunun en ez 30 tanesi değil trabzonsporun avrupanın gündemine girebilecek pırıl pırıl oyuncular. hangi birine yapıcak sözleşmeyi
    Cevapla
  • Kayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülke nereye gidiyor ya fb basketbol takiminin antrönörü herkese resmen insanlik dersi veriyor birde sirp diye sevmeyiz biz sirplardan dahami asagiyiz yoksa bu gibi yerlerdekilerin kanimi bozuk yada ailemizden aldigmiz terbiye ancak bu kadarmi simdi adam cikip sövse kimse birsey diyemez biraz insanlik
    Cevapla
  • adam 4 yıl önce Şikayet Et
    ne anlatıyosun sen ya kendine bak önce başkasına değil
    Cevapla
  • ilker 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeye futbolcu verirken sesiniz çıkmıyor TRABZON SPOR alınca yok etik değil yok şu yok bu fenerbahçenin alt yapısı oldunuz
    Cevapla
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi toplayın iyice olgunlaştırıp gsye hazırlayın biz unutmadık gs nin pilot takımı oldugunuzu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle