Menajeri açıkladı! Dorukhan'a 7+1 Abdülkadir'e 16+3

Beşiktaşlı Dorukhan Toköz ve Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, yabancı kulüplerin radarında. İki genç futbolcunun menajeri bu sabah gelen tekliflerle ilgili bilgi verdi.

Menajeri açıkladı! Dorukhan'a 7+1 Abdülkadir'e 16+3
Menajeri açıkladı! Dorukhan'a 7+1 Abdülkadir'e 16+3
GİRİŞ 19.06.2019 12:03 GÜNCELLEME 19.06.2019 12:03
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Menajer Necdet Ergezen, Lig Radyo’da Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı.

Dorukhan Toköz için Udinese'nin teklif yaptığını söyleyen Ergezen "7 milyon Euro’luk bonservis bedeline, 1 milyon Euro’luk performans bonusu ekleyecekler. Ancak Beşiktaş bu teklifi yeterli bulmadı. Biz de bu teklife sıcak bakmadık. 12 milyon Euro gibi haberler çıktı ama böyle bir şey yok. Öyle bir teklif gelmedi. Bana ve kulübe gelen bir teklif yok." dedi.

MONACO'DAN 16+3 MİLYON EURO

Menajer, Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür için ise Fransız ekibi Monaco'nun devrede olduğunu söyledi. Ergezen "Trabzonspor satmak istemiyor. İlgi çok fazla var. Sadece Monaco’dan değil, diğer takımlardan da teklif var." derken, "Monaco 16 milyon Euro’ya kadar çıktı. 3 milyon Euro bonus ve sonraki satışından yüzde 15 pay veren bir teklifle geldi. Ancak Trabzonspor Abdülkadir'in satışına sıcak bakmıyor." dedi.

Ergezen, Bordo Mavililerin şampiyon olacak bir kadro kurmak istediklerini bunun için de genç futbolcularını takımın önemli bir parçası olarak gördüklerini söyledi.

YORUMLAR 27
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiye ligi nde bir oyuncunun değeri 20-25 milyona çıktıysa bu 2 sene sürer sonra 15-10 -8 milyona geriler. ligin kalitesi ve prestiji ile alakalı. ama barcelona da hiç bişey yapma sırf o barcelona dan geliyorsun diye piyasa değerine 5 milyon ekleniyor. yani bence 16+bonus + 15 pay mukemmel. en fazla 1-2 mi,lyon daha çıkarlarsa satsın.seneye bu değerde olur mu allah bilir.burası türkiye.
    Cevapla
  • satış 4 yıl önce Şikayet Et
    bence çok iyi teklif.monaco dan. alptallık ederler. kimse 25 milyon vermez.burası türkiye ligi.eğer ispanya dan satılsa 40 olur. örnek cengiz under. zaten bonus ve 15 pay ile zaten 21-22 milyon u buluyo. çok iyi para. yusuf u 20 gorduğu an satsınlar. 25 çok zor.
    Cevapla
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    satanda ne olacak yerini doldurmak için daha fazla masraf ediyoruz,16 milyon bize 50 milyona mal oluyor kalsınlar trabzonsporda üst üste şampiyon olsun zaten o paralar haliyle gelir .Ağaoğlu çok iyi bir yönetici işi biliyor ..
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdülkadir çok iyi topçu ama Avrupalılar in aradığı tipin biraz altı Boyu çok kısa ve zayıf En çok 20 eder....
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdulkadire verilen teklif doğruysa süper. Hemen satsınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle