Trabzonspor'dan Adebayor bombası!

Medipol Başakşehir'in yollarını ayıracağı Emmanuel Adebayor, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'a önerildi. Bordo-mavili takım ise teklifini yaptı.

Trabzonspor'dan Adebayor bombası!
Trabzonspor'dan Adebayor bombası!
GİRİŞ 12.06.2019 11:56 GÜNCELLEME 12.06.2019 15:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başakşehir dün teknik direktör olarak Okan Buruk'u açıklarken başkan Göksel Gümüşdağ "Sözleşmesi biten Adebayor, Bajic ve Serdar Taşçı ile devam etmeyeceğiz" dedi. Beklenen bu gelişme üzerine Emmanuel Adebayor'un adı forvet arayan Trabzonspor ile birlikte geçmeye başladı.

Menajerler, Togolu yıldızı bordo-mavili kulübe önerdi. Karadeniz ekibinin idarecileri de kararı teknik direktör Ünal Karaman'a bıraktı.

Başarılı hocanın "Hücuma çeşitlilik katar. Uygun bir rakamı kabul ederse anlaşabiliriz" dediği öğrenildi. Bunun üzerine Trabzonspor yönetimi de teklifini iletti.

BONSERVİS VE İMZA PARASI YOK

Emmanuel Adebayor, 2017 yılında Çaykur Rizespor ve Başakşehir'den iki teklif almıştı. Karadeniz ekibi 1.5 milyon euro önerirken, İstanbul temsilcisi 2.2 milyon euro'ya işi bitirmişti.

Togolu oyuncu 35 yaşına geldiği için bordo-mavililerin teklifi 1 milyon euro oldu.

Trabzonspor kendilerine önerilen Adebayor'u 'fırsat transferi' olarak görüyor. Tecrübeli oyuncu bu rakamı kabul ederse kadroya katılacak aksi halde daha yüksek bir teklif götürülmeyecek.

Türkiye'yi çok seven ve burada gördüğü ilgiden memnun olan Adebayor'un Trabzonspor'un teklifine olumlu yaklaşması bekleniyor. Bonservis ve imza parasının olmaması avantaj. Bordo-mavili yönetim "1 milyon euro'yu kabul ederse bu transfer olur" cevabı verdi.

76 MAÇTA 28 GOL

Kariyerinde Arsenal, Tottenham, Real Madrid, Manchester City gibi dev ekiplerde oynayan Adebayor son kulübü Başakşehir'de 76 maçta forma giydi. Fileleri 28 kez sarstı, takım arkadaşlarına 8 asist yaptı.

 

 

YORUMLAR 12
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahı gitmiş vahı kalmış. Yokmu alt liglerde genç yetenekli golcüler.
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakın almayın.Gençleri küstürmeyin.Altyapıda golcü yokmu çıksın oynasın.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz İstanbul takımları şike yapmasaydık Trabzonspor her yıl şampiyon olurdu en büyük Biz Fenerliler yapıyoruz
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    sen fenerli degilsin baybaya trabzonlusun
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene olması gereken şampiyon Trabzonspor'da fakat bizim şansımız öyle geldi şampiyon Trabzonspor
    Cevapla
  • Fenerbahçe 4 yıl önce Şikayet Et
    Her ne kadar Fenerbahçeli olsam da Trabzonspor Türkiye'nin en büyük takımıdır Trabzonspor'a gitmesi kendi açısından da çok iyi bir isabet olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle