Rodallega bilmecesi! İndirime yanaşmıyor

Trabzonspor'un yıllık ücretinde indirim yaparak yeni sözleşme imzalamak istediği Hugo Rodallega, 1 milyon 600 bin Euro'da diretiyor.

Rodallega bilmecesi! İndirime yanaşmıyor
Rodallega bilmecesi! İndirime yanaşmıyor
GİRİŞ 31.05.2019 12:00 GÜNCELLEME 31.05.2019 12:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Hugo Rodallega arasında transfer pazarlığı sürüyor. Bordo-mavili kulüp aldığı yıllık ücrette indirim yapmasını istediği golcü oyuncuyla yola devam etmek isterken, Kolombiyalı oyuncu ise bordo-mavili kulüple aynı şartlarda devam etmek istiyor. Yıllık 1 milyon 600 bin Euro kazanan golcü oyuncunun gelecek sezon için de aynı ücreti istediği belirtiliyor. Bordo-mavili kulüple bugün sözleşmesi sona eren Rodallega'ya ise 900 ila 1 milyon Euro arasında bir rakam teklif edildiği, oyuncunun ise geçtiğimiz sezon kazandığı parayı istediği öğrenildi. 

 

 

Ekonomik şartlar ve mali kriterler nedeniyle istediği ücretin ödenmesinin söz konusu olamadığı oyuncuya iletirken, Kolombiyalı futbolcunun ise ret cevabı vermediği ancak gelişmeleri zamana bıraktığı belirtiliyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Ekrem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bekleyin bu adam türkiye de kazandığını başka ülkede kazanamaz mecbur gelecek. Ha gelmezse no problem birde altyapıdan bir iki tane golcümüz olur yusuf örneğindekörneğindeki gibi
    Cevapla
  • Mehmet tekke 4 yıl önce Şikayet Et
    Defolsun.
    Cevapla
  • karadeniz 4 yıl önce Şikayet Et
    besıktas trabzon macın da orta saha dakı sutundan baska ıpe sapa degecek bır ıcratın yoktu.takıma maç kazandıracak puanlar kazandıracak.o sekılde paran artar. bı mac da 10 gol atılacak o macda da senın golun var dıye ben golcuyum dıyemezsın.kımse olmadıgı anda zorlu maclarda yıldızlıgını bellı edeceksın.yoksa gule gule.
    Cevapla
  • Serdar...T 4 yıl önce Şikayet Et
    bedavaya oynatın bari kafasına silah dayayın,adam oynuyor kardeşim o zaman serbest bırakacaksın yoluna bakacak adam.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Serbest zaten yeni sözleşme imzalamak için teklif bu.
    Cevapla
  • crm 4 yıl önce Şikayet Et
    hugo kaliteli bir futbolcu, karekteride çok düzgün, yıllardır ülkemizde oynuyor, bence değeri en az 2 milyo. fakat TS nin içinde bulunduğu maddi kriz bunun imkansız kılıyor, bir seni seviyoruz. yap bi fedakarlık, 1200.civarında at imzayı, gitme bir yere, seneye şampiyonluk için mücadele edecek TS'de ol ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle