Trabzonspor'dan Volkan'a çok sert 'otobüs' yanıtı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.

Trabzonspor'dan Volkan'a çok sert 'otobüs' yanıtı
Trabzonspor'dan Volkan'a çok sert 'otobüs' yanıtı
GİRİŞ 27.04.2019 22:18 GÜNCELLEME 27.04.2019 22:20
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Hakem kararlarına tepki gösteren Ahmet Ağaoğlu, "Golden önce yardımcı hakemin verdiği bir karar var. Orada çok komik görüntüler de var. Yardımcı hakem ayağıyla topu çok güzel oyuna sokuyor. Ara transfer döneminde kendisini takıma düşünebilirim." dedi.

Sarı-lacivertli yönetime teşekkür eden Ali Ağaoğlu, "Biz yöneticiler olarak çok güzel karşılandık. Fenerbahçe Kulübü başkan ve yöneticilerine de teşekkür ederim. Fenerbahçe seyircisinin çok önemli bir bölümünden de övgüler aldık, bunlar güzel şeyler." diye konuştu.

AĞAOĞLU'NDAN VOLKAN'A SERT CEVAP

Volkan Demirel'in "Trabzonspor'da bir analizci ya da tecrüman arkamdan bir şeyler dedi. Özür dilesin yoksa otobüsten alır özür diletirim" sözlerine cevap veren Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor otobüsübnden adam almak kimsenin haddi değil, analar doğurmadı daha onu. Kimse kimseyi tehdit edemez, karşılığını en ağır şekilde görür. Ne olduğunu bilmiyorum, bir şey varsa kolluk kuvvetleri var. Biri Trabzonspor otobüsünden adam almaya kalkarsa çok ağır şeylerle karşılaşabilir. Bunu yapmak kimsenin haddi değil. Analar daha doğurmadı öyle bir insan. O insan dönüp kendine bakacak. İki maç oynanıyor, olaysız geçiyor, herhalde buna içerledi. Böyle bir insanı kendi takımımda bile istemem. Benim takımımda böyle biri olsa biletini keserim. Bunlar hoş şeyler değil. Camialar arası sıkıntı yaratan ifadeler ve davranışlar. Yıllarca bu davranışlardan beslenen insanlar oldu. Sanırım devirleri kapandı, bu anlaşıldı ve canları yanıyor." ifadelerini kullandı.

Volkan'ın açıklamaları için tıklayınız

 

 

YORUMLAR 63
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Volkana çok da yakıştı.Volkan işte bu.
    Cevapla
  • vatansever /ordu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırak artık bu kovboyvari takılmayı seneye kendine yedek bekleyebileceğin bir takım bul aybastı spor seninle küme düşecek
    Cevapla
  • İlker 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçemizin başarısızlığının sebebi işte böyle kişilerin hala bu takımda tutulmasıdır açık ve net
    Cevapla
  • Ayaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes haddini bilecek bravo baskan
    Cevapla
  • ümit☆korku 4 yıl önce Şikayet Et
    hepsi kabadayı a-b-c spor fark etmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle