'Yusuf'a 14 verdiler satmadık! 20 verdiler...'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı için Real Sociedad'dan 14 milyon euro, Cardiff'ten ise 20 milyon euroluk teklif aldıklarını ancak milli futbolcuyu satmadıklarını açıkladı.

'Yusuf'a 14 verdiler satmadık! 20 verdiler...'
'Yusuf'a 14 verdiler satmadık! 20 verdiler...'
GİRİŞ 23.04.2019 17:14 GÜNCELLEME 23.04.2019 17:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRTSpor'da gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, geçen sezon Yusuf Yazıcı için geçen sezon Real Sociedad 14 milyon euro ve Cardiff'ten 20 milyon euroluk teklif geldiğini ancak milli futbolcuyu satmadıklarını açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu: "Yusuf Yazıcı'ya Real Sociedad'dan geçen sene 14 milyon euroluk teklif geldi. Geçtiğimiz devre arası Cardiff geldi. Gelip bana küme düşme mücadelesi veren bir takım 15 milyon euro veriyorum derse olmaz. İngiltere'nin köklü bir kulübü, gelip bana teklif yaparsa ben fazla para verene değil, iyi olan kulübe oyuncumu veririm. 3 büyüklerden teklif almadık. Ben istiyorum ki onlar Trabzon'u, Trabzonspor'u, Türkiye'yi temsil etsinler. Cardiff adına konuşan beyefendi daha yüksek bir rakam telaffuz etti. 20 milyon euro'yu bulan bir rakamdı biz satmadık"dedi.

Genç futbolcular hakkında da konuşan Ağaoğlu, "Benim gençlerle ilgili bir endişem yok.Doğru zaman doğru kulüp doğru para. Bu çocuklar bizim gözbebeğimiz. Bırakın başka bir takımın formasını giyerken görmek, el kızına vermek bile kötü geliyor adama. Abdülkadir, Yusuf, Uğurcan, hepsi daha çocuk. Onların da 23 Nisan'ı kutlu olsun.Geçen gün 12-14-16 yaş gruplarımızla bir aradaydık. Abdülkadir, Yusuf ve Uğurcan da oradaydı. Yusuf orada dedi ki, "Başkanım şu ortadaki kime benziyor?" "Tanıyamadım" dedim. "O benim kardeşim Furkan" dedi. Eğer gideceklerse, doğru paraya en iyi kulübe gitmeleri gerekiyor" dedi.

 

 

YORUMLAR 12
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir iki sene sonra fb ya da gs ye, yurtdışı ismi sık duyulmayan bir kulübe üç dört milyona satarsın, tabiki veren olursa.
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    satma tursunu kurarsın sonrada adamı kulubede oturtursun hem kendıne hemde taraftara dusman edersin adamı fedakarlık yapmayında hain ilan edersiniz bırakın da adam kendını yetıstırsın
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    yalan soyluyorlar
    Cevapla
  • Ahmet bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    Fiko da senin gibi bu yalanları çok uydurmuştu
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    ne diye tuttun 20m üzeri nerde satacaksın sen. trabzonsun sen trabzon. porto benfica değilsin. teklif 12den sonra geldi heralde :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle