Trabzonspor'dan Karaman ve Ekuban açıklaması

Trabzonspor'da Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, takımın durumu ve gelecek planlarına dair açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'dan Karaman ve Ekuban açıklaması
Trabzonspor'dan Karaman ve Ekuban açıklaması
GİRİŞ 26.03.2019 10:48 GÜNCELLEME 26.03.2019 10:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

 

“ÜNAL HOCA AİDİYETİNİ KABUL ETTİRMİŞ BİR DEĞERİMİZ”

Haluk Şahin, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan teknik direktör Ünal Karaman ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Ünal Karaman futbolculuk zamanında da, Şenol Güneş hocamızın yardımcılığını yaparken de, şu an Trabzonspor Teknik Direktörü olarak görev yaptığı süre zarfında da aidiyetini ve Trabzonspor sevgisini tüm kamuoyuna tartışmasız kabul ettirmiş bir değerimizdir. Zor zamanda görev almış, zor şartlarda Trabzonspor’un yükünü sırtlamış bir isimdir. Medyada zaman zaman bu sorular soruluyor, bu yönde haberler de yer alıyor. Biz hem takım hem de yönetim kurulu olarak bir hedefe odaklanmış durumdayız. Daha önümüzde bir sürü maç var. Camia olarak bu maçlara odaklanalım ve sezon sonu Avrupa’da olalım istiyoruz. Diğer tüm meseleler sezon bittikten sonra konuşulacak konulardır.”

“EKUBAN BİZİMLE DEVAM ETMEK İSTİYOR”

Sezon başında Leeds United’tan kiralanan ve performansıyla camianın beğenisini kazanan Ekuban’ın takımdaki geleceğiyle ilgili de konuşan Şahin, “Ekuban çok değerli, çok özverili ve kalbi tertemiz bir arkadaşımız. Ekuban ile hem kulübümüz hem de taraftarımız nezdinde bir bağ oluştu. Biliyorsunuz sözleşmesinde opsiyonu var. Sezon sonunda oturup konuşacağız. O da bizimle birlikte yola devam etmek istiyor. Başkanımız, yönetim kurulu arkadaşlarımız, teknik heyetimizin raporu ve ekonomik koşullarımızı sezon sonunda değerlendirerek kararımızı veririz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Vusu 5 yıl önce Şikayet Et
    Değerlerine sahip çıkmayan her topluluk zarar etmiştir.
    Cevapla