'Avrupa kupalarına katılma yolunda ilerliyoruz!'

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda ilerlediklerini söyledi.

'Avrupa kupalarına katılma yolunda ilerliyoruz!'
'Avrupa kupalarına katılma yolunda ilerliyoruz!'
GİRİŞ 17.03.2019 12:22 GÜNCELLEME 17.03.2019 12:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan Trabzonspor, milli araya moralli girdi. Aldığı galibiyetle puanını 43'e çıkartan bordo-mavililer 4. sıradaki yerini korurken, kendisini takip eden rakipleriyle de arasındaki puan farkını açtı. 

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Halik Şahin, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, "Öncelikle, Erzurumspor taraftarına teşekkür etmemiz gerekir. Maç öncesinde ve sonrasında alkışladılar. Bulundukları yerden daha iyi yerleri hak ediyorlar. Müsabakanın ilk yarısında bizden daha etkili oyun ortaya koydular. İyi futbol oynadılar. İkinci yarıda ise oyuna biz hakim olduk ve goller kaçırdık. Daha da farklı olabilirdi" ifadelerini kullandı. 

Bu sezon Avrupa hasretini sonlandırmak istediklerini belirten Şahin, "Genç ve tecrübeli arkadaşlarımızla birlikte yolumuza devam ediyoruz. Kısıtlı kadromuz olmasına rağmen 43 puan yaptık. Takımımıza güveniyoruz. Avrupa kupalarına katılma hedefimizi gerçekleştirme yolunda ilerliyoruz" dedi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Emekliyeah 5 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor un Avrupa maçlarını çok istiyorum. bence TS run kendine güvenmede ve maddi olarak uefa kupasına katılması çok iyi olur. TS nin şampiyonluktan ziyade uefa. ya her yıl hedef koyması doğru tercih olur şampiyonluk çok uzak ihtimal.
    Cevapla