Onur Kıvrak, Trabzonspor'u şikayet etti!

Trabzonspor'da kalan alacaklarını taksit taksit almayı kabul eden Onur Kıvrak buna rağmen Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na gitti.

Onur Kıvrak, Trabzonspor'u şikayet etti!
Onur Kıvrak, Trabzonspor'u şikayet etti!
GİRİŞ 04.03.2019 10:50 GÜNCELLEME 04.03.2019 10:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Evkur Yeni Malatyaspor'a 5-0 kaybettiği maçın ardından kaptan Onur Recep Kıvrak, Burak Yılmaz ile kadro dışı bırakılmıştı.

Devre arasında her iki oyuncu ile masaya oturan yönetim, karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshetmiş ve resmi açıklamayı KAP'a bildirmişti. Anlaşma gereği; 3 milyon 150 bin Euro alacağı bulunan Onur Recep Kıvrak'a bu paranın 500 bin Euro'su peşin olarak ödendi, gerisi ise vadeye yayıldı.

Ancak Onur Recep Kıvrak, bu vadenin zamanının belirsiz olduğu gerekçesi ile alacağını garanti altına alabilmek için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na Trabzonspor'u şikâyet etti. 

Parasının geri kalan 2 milyon 650 bin Euro'luk kısmını bir anda isteyen Onur'un bu hamlesi karşısında oldukça şaşıran yönetim, UÇK'ya oyuncu ile yapılan ıslak imzalı anlaşmayı sunarak, savunma yapacak. Onur, Trabzonspor'dan ayrılırken futbolu bıraktığını açıklamıştı. (Güneş)

YORUMLAR 11
  • Trabzonlu Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Efsaneydi. Çöktü. Yitti. Bitti
    Cevapla
  • adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    karakter satanların karakterleri belli oluyor.
    Cevapla
  • Abou 5 yıl önce Şikayet Et
    Her futbolcu aldığı paraya bakar, gerisi hikayedir. Zavallı taraftarın cebinde 5 kuruş parası olmaz ölesiye takımları savunur.Çok yazık.Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok dostlar.
    Cevapla
  • ramazan harman 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten ne olduğun belli oldu yazık çok yazık
    Cevapla
  • trabzonsporlu 5 yıl önce Şikayet Et
    tarihin seni böyle yazmasını istiyorsan devam et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle