Karaman'dan Göztepe taraftarına teşekkür

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’un deplasmanda Göztepe’yi yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, “Genç oyuncularımıza şans vermeye devam edeceğiz. Onlar da oldum demeyip çalışmaya devam edecekler” dedi.

Karaman'dan Göztepe taraftarına teşekkür
Karaman'dan Göztepe taraftarına teşekkür
GİRİŞ 22.02.2019 23:21 GÜNCELLEME 22.02.2019 23:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karaman, “Göztepe taraftarına teşekkür ediyorum. Oynayanı ve kazananı centilmence alkışladılar. Aldığımız galibiyet kadar anlamlı bir hareketti. Oyuncularımız zor bir dönemden geçiyor. Sayısız az genç bir oyuncu grupla mücadele ediyoruz. Her imkan bir imtihan her imtihan da bir imkandır. Biz de bu kardeşlerimize imkan verdik. Oldum demeyecekler çünkü daha yolun başındalar. Çok çalışıp mücadele edecekler. Biz de onları alkışlayacağız. Bugün kazandığımız için mutluyuz. En kısa sürede yaralarımızı sarıp salı günü kupada turu geçmek istiyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR 4
  • Muho 5 yıl önce Şikayet Et
    TS doğru yolda özüne dönüyor.
    Cevapla
  • ilkay 5 yıl önce Şikayet Et
    Ünal hoca Türk futbolunun beyefendisidir.üstün kişiliğiyle sadece teknik adamlara değil herkese örnek bir insandır.yolu açık ve başarılar hep onunla olsun.
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın hocam efendi ve dik duruşunuz sizi dahada sevdiriyor.
    Cevapla
  • 52-Korganlı GS 5 yıl önce Şikayet Et
    Ünal hocam Allah yolunu açık etsin.Trabzonu iflas ettiren Ersun gibi bütçe istemeden altyapıya yönelerek şova kaçmadan gerçek bir spor adamı olduğunu gösterdin.Hem ülke hemde gençlerimiz kazansın.Ülkenin senin gibi milliyetçiler ihtiyacı var.İnşallah daha iyi günler yaşarsın çünkü buna layıksın.
    Cevapla