Rodallega açıkladı! 'Haziran'da gidiyorum'

Trabzonspor'un Alanyaspor'a yenildiği maçta penaltı kaçıran Hugo Rodallega, sosyal medyadan özür diledi. Taraftarların 'Evine dön' tepkisi üzerine 'Haziran'da gidiyorum' cevabını verdi.

Rodallega açıkladı! 'Haziran'da gidiyorum'
Rodallega açıkladı! 'Haziran'da gidiyorum'
GİRİŞ 18.02.2019 09:26 GÜNCELLEME 18.02.2019 09:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Alanyaspor'a 2-0 yenildiği karşılaşmada bir penaltı kaçıran Hugo Rodallega sosyal medyada sert şekilde eleştirilirken, Kolombiyalı golcü, taraftarlara verdiği cevaplarla şok etti.

Sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımla özür dileyen Rodallega, bordo-mavili taraftarların kendisine "Evine dön" şeklindeki mesajlarına cevap verdi.

Trabzonspor'un golcü ismi Rodallega, taraftarların mesajlarına "Yakında", "Haziran'da" gibi ifadeler kullanarak sezon sonunda takımdan ayrılacağını belirtti.

Bu arada Hugo Rodallega'nın Trabzonspor ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek.

 

 

 

 

YORUMLAR 9
  • OZAN HAYALOĞLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Rodeaga'nın ne suçu var? Ona o penaltıyı attıran da en az onun kadar suçludur. Rodeaga Ünal'la birlikte en yakın zamanda.
    Cevapla
  • Trabzonlu Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    biz Trabzonuz, Trabzonsporuz. Panelka penaltısı atmak hem kendi seyircine hem karşı takıma ayıptır. Zaten biz genç ve kendi içimizden bir takım kuruyoruz. o maliyetdeki o kalitedeki bir oyuncuya gerek yok. Ekubana yazık....
    Cevapla
  • Grsnlu28Ts 5 yıl önce Şikayet Et
    Boyle taraftarlik olmaz...Rodellaga cok iyi bir oyuncu. Evet cok penalti kacirmis olabilir ama cozum bu olamaz. Baska bir penaltici belirlersin hem futbolcuyu hem de taraftari rahatlatirsin. Rodellaga bize lazim!
    Cevapla
  • B.Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Profesyonel bir oyuncu taraftarla böyle diyaloğa girmemeli neticede taraftar kaybedilen bir maçtan sonra duygusal bir reaksiyon gösterebilir. Rodagella iyi bir futbolcudur kaçıracağı bir iki penaltı veya yapacağı birkaç hata tolere edilir.
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sosyal medya kulüplere zarar veriyor. TS nin mali durumu belli. Şu an kulüp borsada bedelli yapıyor. Topçu paralarını ödemek için. Bursaspor bu sezon golcüsü olmadığından bu halde. Seneye TS yi zor günler bekliyor. Akıllı olmak lazım. Bu sezon şampiyonluk veya Avrupa dememek lazım. Gençlerden ne kazanılırsa kardır. Değerini bulan gençler satılmalı. Eğer az maz denilirse belki bu paraları bir daha veren kulüp bulamayacaklar. Akıllı olmak lazım. 3-4 sene bir şey beklememek lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle