Yusuf Yazıcı: 'Canımız acıyor...'

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, Galatasaray'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından hakem Ümit Öztürk'ü eleştirdi.

Yusuf Yazıcı: 'Canımız acıyor...'
Yusuf Yazıcı: 'Canımız acıyor...'
GİRİŞ 10.02.2019 22:06 GÜNCELLEME 10.02.2019 22:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Süper Lig'in 21. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu.

Maçın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulunan Yusuf Yazıcı, "Hocam bana nerede görev verirse, orada nasıl katkı verebilirim diye düşünerek oynuyorum. Maestro görevinde oynadığım için mutluyum." dedi.

Hakem Ümit Öztürk'e eleştirilerde bulunan genç futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray'ın ilk penaltısı penaltı değil, VAR'a bakılıyor, penaltı veriliyor. Ekuban'ın pozisyonunda VAR'a bakılıyor, penaltı verilmiyor. bahaneler arkasına sığınacak bir camia değiliz ama canımız acıyor, inanın üzülüyoruz. Penaltımız verilse, skor çok daha farklı olacaktı. Puan olarak da çok daha iyi yerde olacaktık. Sitem olsun diye söylemiyorum ama gerçekten canımız yanıyor."

YORUMLAR 3
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyor. GS'a haksız verilen penaltı ve Trabzon'a verilmeyen net penaltı var. Diagne Trabzonlu futbolcuya arkadan çelmeyi taktı, sarı kart görüp atılmalıydı. 10 kişi kalan GS, Trabzon karşısında yenilebilirdi. Futboldan çok hakem konuşuluyor. Sanki memlekette hakem kıtlığı var. Büyük hatalar yapan hakemlere, en azından bir sezon maç verilmesin.
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakem hataları herkese oluyor. Bu hatalar bilinçli ve kasıtlı yapılıyor. Hakemler de bu hataları bilinçli ve kasıtlı yapıyor. VARla bu durumu gözümüze gözümüze sokuyorlar.
    Cevapla
  • Mustafa Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanki penaltıyı verse maçı kazanacaktınız...ağlamayın hadi ,hak ettiginiz yerden çok daha yukarıdasınız şu an.
    Cevapla