Trabzonspor'da penaltı isyanı!

Galatasaray - Trabzonspor maçının 54. dakikasında Trabzonspor penaltı bekledi. Pozisyonu VAR'dan izleyen Ümit Öztürk, devam kararı verdi.

Trabzonspor'da penaltı isyanı!
Trabzonspor'da penaltı isyanı!
GİRİŞ 10.02.2019 20:31 GÜNCELLEME 10.02.2019 20:43
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasında 54. dakikada tartışmalı bir pozisyon yaşandı. 54. dakikada Caleb Ekuban ile Marcao'nun girdiği ikili mücadelede Ekuban yerde kaldı.

Maçın hakemi Ümit Öztürk, oyunu durdurup VAR ekranlarından pozisyonu izledi. Pozisyonun tekrarını izleyen Öztürk, devam kararı verdi.

Ümit Öztürk'ün kararının ardından Trabzonspor futbolcuları ve teknik heyet, yoğun itirazlarda bulundular.

 

"MHK DERHAL İSTİFA ETMELİ"

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, bu pozisyonun ardından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı.

"Trabzonspor'u lig yarışında konu mankeni yapmaya çalışan, Ümit Öztürk'ü adeta bir tetikçi haline getiren MHK derhal istifa etmeli ya da gönderilmelidir."

YORUMLAR 102
  • Sebahattin 5 yıl önce Şikayet Et
    penaltı verilebilir de verilmeyebilir de bu kadar büyütülecek bir pozisyon değildi.neden bu kadar itiraz ediliyor anlamadım gitti.bunun gibi hatta bundna daha beterlerine verilmedi
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    var a bakılmasına rağmen verilmedi. açık pozisyon net penaltı
    Cevapla
  • nkg 5 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman söylüyorum . TFF -MHK ve HALEMLER VAR sistemini kasten sabote ediyor. çünkü etkinlikleri düşüyor, kendikerine duyulan ihtiyaç azalıyor ve klüpleri kontrol altına tutamıyorlar. Derhal bu yapılar yenilenmeli ve merkezi anlaraya taşınmalı. Yoksa istanbulda medya iş dünyası ve elit grup futbolu ilerletmez.
    Cevapla
  • Fedai 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Kulübü bu durumu gündeme getirdiğinde arkasında kimse durmadı. Şimdi ceremesini çekin. Evet hakem kötüydü ! Ama GS Aleyhine iken sesi çıkmayan lehine olunca çığırtkanlık yapıyor. Bana dokunmayan yılan dediniz o yılan sizi de soktu. Olan bu geçmiş olsun.
    Cevapla
  • üzüntlü abi 5 yıl önce Şikayet Et
    haksız puanlarla şampiyon olanları yıllardır görüyoruz. Avrupa ya gidip Çarşamba pazarına dönüp geliyorlar. onurları yerde sürünüyor yüzleri hiç kızarmıyor. hakimler HAKİMİ yalnız Allahtır. O ne güzel vekildir.
    Cevapla
  • Ahmet Dinç 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylı değilim..Tarafsız bir gözlem sonıcu;Galatasaraylı oyuncu ayağını uzatıyor.Trabzonsporlu oyuncu Galatasaraylı oyuncnun ayağına çarpıyor.Hatta Trabzonsporlu oyuncu Galatasaraylı oyuncunun ayağına vuruyor.Sonrasında kendi ni yere bırakıyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle