Trabzon'un teklifine Olcay'dan sürpriz yanıt!

1.4 milyon euro alacağı olan Olcay Şahan, "200 bin euro peşin verelim gerisini 1.5 yıl taksitle ödeyelim" teklifini beğenmedi. Olcay, "Trabzon'la devam edeceğim" dedi.

Trabzon'un teklifine Olcay'dan sürpriz yanıt!
Trabzon'un teklifine Olcay'dan sürpriz yanıt!
GİRİŞ 16.01.2019 11:07 GÜNCELLEME 16.01.2019 11:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Ünal Karaman'ın planları arasında yer almayan, kadro dışı bırakılıp kulüp bulması istenen Olcay Şahan, Bordo-Mavili yöneticilerle yaptığı görüşmede sözleşme fesih şartlarını beğenmedi. 1.4 milyon euro alacağı olan Olcay'a Karadeniz temsilcisinin kurmaylarının, "200 bin euro peşin verelim, gerisini 1.5 yıl taksitle ödeyelim" önerisi kabul görmedi.

 

 

OLCAY ŞAHAN KALMA KARARI ALDI

31 yaşındaki kanat oyuncusunun menajeri aracılığıyla Trabzonsporlu yöneticilere, "Ben buraya isteyerek ve severek geldim. Bu kulüpte çok mutluydum. Bu şartlarla ayrılmam. Çok çalışıp kendimi yeniden göstermek gerekirse 6 numara pozisyonunda oynamak istiyorum. Bunun için Ünal hocamla da konuşmaya hazırım" dediği öğrenildi. (Star)

 

 

YORUMLAR 4
  • Agasar 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk dogru söylüyor Ünal hocada yapılanmasın adam yok elinde oynat oynarım diyo
    Cevapla
  • Trabzonlu Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Gitmez ise transferin son günü tüm parası verilip tek taraflı fesh edilecektir. Trabzonspor bir kolej takımı olmuştur. Uyum sağlamayan güle güle denilmektedir. 6 8 19 numarayı bedavaya oynayacak bekleyecek gençlerimiz vardır,.
    Cevapla
  • Ali 433 5 yıl önce Şikayet Et
    Komiksin. Halı sahaya adammı ayarlıyorsun !!!
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam çalışacak diyor söz veriyorsa sene sonuna kadar şans verilsin oda haketsin maaşını yan gelip yatmasın o ücreti aldın ama Olcay Trabzona ne verdin rodalegga sosa konuşulmuyor niye sen konuşuluyor bir düşün ona göre de oyna gol at attır ama bu sözünü sene sonu hatırlatırlar
    Cevapla