Burak Yılmaz'dan Onur Kıvrak'a duygusal veda!

Trabzonspor'la olan sözleşmesi feshedilen, dün yaptığı açıklama ile futbolu bıraktığını duyuran Onur Kıvrak'a Burak Yılmaz'dan mesaj geldi.

Burak Yılmaz'dan Onur Kıvrak'a duygusal veda!
Burak Yılmaz'dan Onur Kıvrak'a duygusal veda!
GİRİŞ 13.01.2019 13:04 GÜNCELLEME 13.01.2019 13:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış


Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrasında kadro dışı bırakılan, geçen günlerde ise Trabzonspor'la yollarını ayıran Onur Kıvrak, dün futbolu bıraktığını açıklamıştı. Tecrübeli file bekçisiyle birlikte kadro dışı kalan, geçen günlerde ise Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz, Onur Kıvrak'la ilgili konuştu.

Kişisel Instagram hesabından bir paylaşım yapan Burak, Onur için "Kaptanım, yol arkadaşım..." ifadelerini kullanırken şunları söyledi:

"Bağlılık, vefa, fedakarlık, sevda ve adanmışlık ile gelen başarılarının üzerine böyle bir vedayı kabullenmek zor. Bu vedanın beni ne kadar üzdüğünü anlatamam ancak senin neler hissettiğini anlayabildiğim için kararına sadece ve sadece saygı duyabiliyorum. Kaptanım Onur, benim için yaptıkların, sevgin, saygın, yardımseverliğin ve birlikte yaşadığımız her şey için sana çok ama çok teşekkür ederim."

YORUMLAR 9
  • Ali 4333 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Onur ve Buraka yükleniyor. Ne kadarda fotbolla yatıp kalkan şehirsiniz!!! Sabır, anlayış vefa yoksa taraftarda başarıyı zor görürsünüz. Mademki Onur ve Burak gitti bahanesi onlar, görelim bakalım kalanlar ne kadar başarılı....Öyle bir zaman gelirki yıllarını bu takıma adamış Ünal Karamana bile bir çırpıda siler atarsınız...Sizde vefa ne gezer!
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelen ne başarı var ki de, gelen başarının üzerine böyle bir ayrılık olmadı diyebiliyorsun Burak efendi.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    burak yılmaza uydu kendini yaktı
    Cevapla
  • Oflu 5 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin bir kulüple anlaşır. Nasıl olsa sene sonuna kadar iki milyon euro Trabzonspor’dan alacak. Ne para be..
    Cevapla
  • Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyiki gittiniz...siz gideli trabzonun oynadigi futbol ortada...aldiklari puanlar ortada...hadi bay bay...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle