Burak Yılmaz transferini açıkladı! 'Hayırlı olsun'

Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, golcü futbolcunun Beşiktaş ile her konuda anlaştığını söyledi. Baba Yılmaz, "Burak Yılmaz Beşiktaş'ta. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Burak Yılmaz transferini açıkladı! 'Hayırlı olsun'
Burak Yılmaz transferini açıkladı! 'Hayırlı olsun'
GİRİŞ 01.01.2019 14:31 GÜNCELLEME 01.01.2019 14:31
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Kadro dışı bırakıldıktan sonra Onur Kıvrak ile birlikte takımdan ayrı çalışan Burak Yılmaz’ın geleceği belli oldu.

 

 

Trabzon’daki evini boşaltan, son model Jeep’ini ise çekiciyle İstanbul’a götüren golcü oyuncu, bordo-mavili kulüple tüm bağlarını kopardı.

HER KONUDA ANLAŞILDI

 

 

Konuyla ilgili Trabzon'un Karadeniz gazetesine konuşan Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, "Oğlum Beşiktaş ile her konuda anlaştı. ‘Burak Yılmaz Beşiktaş’ta’ diye yazabilirsiniz. Burak, Trabzonspor yönetimiyle yaptığı son görüşmede geçmişe yönelik alacağı olan 2 milyon euroyu geçen bir rakamdan vazgeçti. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

YORUMLAR 37
  • Alper 5 yıl önce Şikayet Et
    Ligin ikinci yarısında en az 10 atar.
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı Fatih Terimden başkası oynatamaz. Böyle oyuncuların dilinde anlasa anlasa Fatih Terim anlar. Burak Yılmaz, ilerleyen günlerde Şenol hocaya racon kesmeye kalkarsa hiç şaşırmayın. Sanki Şenol hoca hiçbir faydası dokunmayacak bir oyuncu Beşiktaş'a getirmiş gibi umarım yanılan biz oluruz.
    Cevapla
  • Colman 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak abi ofsaite girmeyi unutma besiktasta
    Cevapla
  • eskiya 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah şükür
    Cevapla
  • Hey 5 yıl önce Şikayet Et
    Cart curt etmeye gerek yok. Türk golcü yetişmiyor. Bu adam her yıl 20 gol kesin atiyor. 10 gol atan yabancı kıymetli oluyor. Burak TSE üstü bir golcüdür. Tutturmusunuz Burak Şöyle burak böyle. Hani Türk golcü başka? Bir Fenerli olarak bunu der bunu bilirim. Keşke Fener alsaydı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle