Trabzonspor'dan karar! "Kendinize kulüp bulun"

Trabzonspor, tecrübeli futbolcu Olcay Şahan ve Zeki Yavru'ya kendilerine takım bulmalarını söyledi.

Trabzonspor'dan karar! "Kendinize kulüp bulun"
Trabzonspor'dan karar! "Kendinize kulüp bulun"
GİRİŞ 28.12.2018 17:37 GÜNCELLEME 28.12.2018 18:02
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış


Trabzonspor, Olcay Şahan ve Zeki Yavru'ya kendilerine takım bulmalarını söyledi. İki futbolcunun Antalya'da yapılacak olan devre arası kampına götürülmeyeceği belirtildi.

Olcay Şahan, bu sezon Trabzonspor formasıyla 14 karşılaşmada forma giyerken 1 gol 4 asist ile oynadı. Zeki Yavru ise sadece 4 karşılaşmada forma şansı bulabilmişti.

"Gelecek tekliflere açığız"

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, devre arası transfer döneminde Olcay Şahan ve Zeki Yavru'ya gelecek olan tekliflere açık olduklarını söyledi. 

Haluk Şahin, yönetim kurulu olarak karar aldıklarını belirterek, "Başkanımız ve yönetim kurulumuzla bir karar aldık. Futbolcularımız Olcay Şahan ve Zeki Yavru için gelecek transfer tekliflerine açığız” dedi. 

Futbol artık büyük bir endüstri haline geldiğini belirten Şahin, "Elinizdekileri satabiliyor veya yeni oyuncular alabiliyorsunuz. Olcay Şahan’ın da Zeki Yavru’nun da kalitesini biliyoruz. Ancak futbol bir takım oyunu. Bazen aldığınız futbolcular bu oyuna uyum sağlayamayabiliyor. Belki bu futbolcularımız farklı farklı takımlarda Trabzonspor’da sergilediğinden daha üst düzey performans ortaya koyacaktır. Haliyle ara transfer döneminde bu futbolcularımız için gelecek her türlü teklifi değerlendirerek kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda karar vereceğiz" diye konuştu. 

YORUMLAR 15
  • Reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Olcay değil Kucka'da gitmeli. Aldığı paranın topçuları değiller.
    Cevapla
  • Torullu 29 TS 5 yıl önce Şikayet Et
    olcayın hiçbir faydası yok. Aldıgı para fazla.gitmesi iyi
    Cevapla
  • trabzonsporlu 5 yıl önce Şikayet Et
    olcay hak etmiyor Trabzonsporu.. kaptanlık bandını almak istemedi o şerefi kabul etmedi
    Cevapla
  • Orkun 5 yıl önce Şikayet Et
    Verin bedava nasıl aldıgınızı neyin karşılıgında aldığınızı biliyoruz. Bu arada birde genc futbolcu vardı bu sürecte kullandıgınız o noldu bu arada nerde acaba
    Cevapla
  • Fatsalılar 52Ts 5 yıl önce Şikayet Et
    olcay gibi oyunculardan nefret ediyorum. Faydasız,sadece tribünlere oynar. Aldığı çuvalla paranın karşılığını asla vermez
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadı lan ordan teneke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle