Trabzonspor'da Onur ve Burak depremi!

Trabzonspor'da Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz, alacaklarının ödenmemesinin ardından tek taraflı sözleşme fesih talebi ile TFF'ye noter aracılığı ile ihtarname gönderdiler.

Trabzonspor'da Onur ve Burak depremi!
Trabzonspor'da Onur ve Burak depremi!
GİRİŞ 11.12.2018 14:01 GÜNCELLEME 11.12.2018 15:18
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış


Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak, alacaklarının ödenmemesinin ardından tek taraflı sözleşme fesih talebi ile Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

30 gün içerisinde ödeme yapılmazsa serbest kalacaklar

Bordo-mavili kulüp, noter aracılığıyla TFF'ye gönderilen ihtar yazısı üzerine 30 gün içerisinde ödeme yapmaması halinde iki oyuncu da "tek taraflı sözleşme fesih" haklarını kullanabilecekler. 

Ağaolu: Sürpriz olmadı

 

 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kadro dışı bıraktıkları futbolcular Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak'ın alacaklarına yönelik Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurmasına ilişkin, gereken neyse onu yapacaklarını söyledi.

Ağaoğlu, yaptığı açıklamada, iki oyuncunun başvurusunun yeni olmadığını belirterek, "Sorun değil. Gereği neyse yapılacak. Bizim için sürpriz olmadı." dedi.

 

 

YORUMLAR 28
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Karakterle alakasi yok, oyunculara niye kiziyorsunuzki? Yönetime kizmaniz lazim niye ödemiyorsunuz diye, takimi kücük düsüren yönetim!!! anlasmada ne yaziliyorsa paralari verilecek, bu her klüp icin böyle.
    Cevapla
  • laz 5 yıl önce Şikayet Et
    paralarini ödeyin sonra 3.lig kulübüne kiralayin.olmadi satin bayburtspora
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yürü lan kendine bak
    Cevapla
  • AliŞim 5 yıl önce Şikayet Et
    Evladımız muhabbetiyle Türk oyuncuların parasını vermeyin. Yabancıya gelince ödemenin vaktini 1 gün geçirmeyin...
    Cevapla
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben sporcunun karakterlisini severim..ama günümüzde karakterli insanları ve sporcuları arar olduk....Kulüp içinde sporcu kardeşlerimiz içinde hayırlısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle