Burak Yılmaz'ın yeni rotası İstanbul

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Burak Yılmaz için Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş'ın devreye girdikleri öğrenildi. Golcü futbolcu Trabzonspor'dan bonservisini alabilirse Ocak ayından sonra yoluna İstanbul'da devam edecek.

Burak Yılmaz'ın yeni rotası İstanbul
Burak Yılmaz'ın yeni rotası İstanbul
GİRİŞ 14.11.2018 10:12 GÜNCELLEME 14.11.2018 10:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Burak Yılmaz rotasını yeniden İstanbul'a çevirdi. Trabzonspor'da son dönemde yaşanan krizin ardından Yönetim Kurulu tarafından kadro dışı bırakılan golcü futbolcunun 2.5 yıl sonra yeniden İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Son olarak Galatasaray formasını giydikten sonra Çin'e transfer olan Burak, ardından ikinci kez Trabzonspor'a gelmişti.

 

 

SEZON BAŞINDA DA İSTEMİŞLERDİ

Geçen sezon başarılı bir performans ortaya koyan ve 23 gol 3 asistle dikkatleri üzerine çeken Burak Yılmaz'ın sezon başında Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir ile ismi anılmaya başlanmış ancak transfer gerçekleşmemişti. Kadro dışı kaldıktan sonra İstanbul'un 3 kulübünün yeniden harekete geçerek, devre arasında yıldız futbolcuyu almak istediği öğrenildi.

 

 

BAŞAKŞEHİR AVANTAJLI

G.Saray'dan 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş'tan 2. Başkan Serdal Adalı, Başakşehir'den Asbaşkan Mesut Altan bu transfer için Burak'ın menajeri ile temasa geçtiler. Ancak Galatasaray Burak'a en fazla 2.5 milyon euro verebileceği için, Beşiktaş da taraftarının transfere karşı çıkması nedeniyle bir adım geride. Başakşehir ise Burak'ın yakın arkadaşı Arda ve Emre farkı ile biraz daha avantajlı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 4
  • Beşiktaşlı 5 yıl önce Şikayet Et
    sakın ama sakın Beşiktaşa gelme de kime gidersen git
    Cevapla
  • Laz Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Defolup gitsin ahlaksız futbolcu istemiyoruz bu şehirde binlerce burak yılmaz çıkar
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Aman Galatasaraya gelmesinde kime giderse gitsin.
    Cevapla
  • son durak 5 yıl önce Şikayet Et
    bedava vermeyin
    Cevapla